• INFORMATION
  • Konsol:
  • Nintendo DS

Vi introducerar unghäst-Pokémon Keldeo!

30 augusti 2012

Skaffa den färggranna, Mytiska Pokémon Keldeo till Pokémon Black Version och/eller Pokémon White Version!

Den fantastiska, nya Keldeo är en kraftfull Pokémon av Water/Fighting-typ som du inte kommer möta under spelets gång, men snart kommer du kunna få den här coola Pokémon till ditt Pokémon Black Version och/eller Pokémon White Version! Från 1 oktober till och med 11 oktober kan du bege dig till GameStop- eller TOYS"R"US-butiker som deltar i denna kampanj och ta med dig en Nintendo DS eller Nintendo 3DS av valfri modell samt ett exemplar av Pokémon Black Version och/eller Pokémon White Version så får du Keldeo.

Observera att en del butiker kräver att du förhandsbokar Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 för att få Keldeo. Kontakta din lokala butik och hör dig för vad som gäller hos dem!

Så snart du har Keldeo finns det mer att göra i Pokémon Black Version 2 och Pokémon White Version 2! När du för över Keldeo till de nya spelen kan du besöka ett speciellt område där Keldeo kan lära sig sin signatur-move Secret Sword och anta sin Resolute Form, som ger den ett djärvare utseende och ett horn som är mer framstående än på dess Ordinary Form.

Distributionen varar bara 1-11 oktober, så missa inte den här chansen! Lycka till med att träna och strida med den nya, Mytiska Pokémon Keldeo!

Så här går distributionen till

Vad behöver jag ta med mig till butiken?

  • Valfri modell från Nintendo DS- eller Nintendo 3DS-familjen samt ett eller flera exemplar av Pokémon Black Version och/eller Pokémon White Version
  • Du får ha max elva Wonder Cards i ditt/dina spel

Vad är ett Wonder Card?

Ett Wonder Card är som en slags biljett som du visar för en man med blå keps för att få en ny Pokémon! När du mottar Keldeo i butiken får du egentligen inte själva Pokémon, utan ett Wonder Card för Keldeo. Detta Wonder Card ska du sedan visa för mannen med blå keps i valfritt Pokémon Center i spelet så får du Keldeo.

Du kan se hur många Wonder Cards du har under MYSTERY GIFT-menyn (välj "CHECK THE CARD ALBUM"). MYSTERY GIFT-menyn hittar du på samma skärm som du väljer spelfil - precis efter titelskärmen.

Hur gör jag när jag kommer in i butiken?

Du behöver inte fråga butikspersonalen om du inte vill, utan kan skaffa Keldeos Wonder Card på egen hand. Gå bara in i en GameStop- eller TOYS"R"US-butik som deltar i kampanjen och utför stegen i ditt spel enligt vår bildguide till höger!

Vem är Keldeo?

Keldeo är den senaste Pokémon som upptäckts i Pokémon-världen! Den här Keldeo kommer dyka upp som nummer 153 i ditt Unova Pokédex och är en unghäst-Pokémon. Dess egenskaper och stats ser du bland bilderna till höger.

Ordinary Form och Resolute Form

När du får Keldeo till Pokémon Black Version och/eller Pokémon White Version kommer den att vara i sin Ordinary Form, men för du över den till Pokémon Black Version 2 eller Pokémon White Version 2 och lär den dess signatur-move Secret Sword kommer den anta sin Resolute Form! Resolute Form och Secret Sword är unika för Pokémon Black Version 2 och Pokémon White Version 2, och finns inte med i vare sig Pokémon Black Version eller Pokémon White Version.

ordinary_form

Hur lär jag Keldeo Secret Sword i Pokémon Black Version 2 och Pokémon White Version 2?

Leta efter en öppning bland träden nära Floccesy Town som är en av de första städerna du besöker på din resa. Följ stigen bland träden och upptäck en stor sten med en gigantisk symbol inkarvad på sig. Finns Keldeo med bland de Pokémon du bär med dig kommer den att minnas Secret Sword på denna plats!

resolute_form

Jag lärde Keldeo Secret Sword, men jag vill ha tillbaka den i dess Ordinary Form! Hur gör jag?

Du får den bara att glömma Secret Sword, vilket du enkelt kan göra genom att levla upp den och ersätta Secret Sword med en ny move eller lära den nya TM- eller HM-tekniker som ersätter Secret Sword. Det är Secret Sword som avgör Keldeos form. Tänk på att du inte kan byta tillbaka Keldeo till Pokémon Black Version eller Pokémon White Version när den är i sin Resolute Form - du måste få den att glömma Secret Sword för att kunna byta tillbaka den till de föregående Pokémon-spelen.

Keldeo kan bara lära sig Secret Sword i Pokémon Black Version 2 och Pokémon White Version 2, och dess Resolute Form existerar bara i de nya Pokémon-spelen!

Dela |