• INFORMATION
  • Konsol:
  • Wii U

Nya hårdvarubundlar för Wii U kommer i november

10 oktober 2013

Den 8 november släpper Nintendo ett Mario & Luigi Premium Pack. Paketet innehåller spelen New Super Mario Bros. U och New Super Luigi U samt en svart Wii U Premium med 32 GB minne samt en svart GamePad. De två spelen ligger förpackade på en och samma skiva i detta paket. En perfekt julklapp för den som ännu inte har en Wii U!

I New Super Mario Bros. U springer och hoppar du dig igenom en stor värld på klassiskt Super Mario-sätt. Spelet New Super Luigi U är uppbyggt på samma sätt, men här har 82 av banorna ersatts med helt nya banor och Mario har ersatts av sin bror Luigi. I New Super Luigi U har du också betydligt mindre tid att ta dig igenom banorna, vilket gör det till ett ännu mer utmanande plattformsäventyr.

Förutom ovanstående paket så släpper Nintendo också ett Wii Party U Basic Pack den 15 november. Det paketet innehåller en vit Wii U med 8 GB minne, en vit Wii U GamePad, en Wii Remote, en Sensor Bar samt spelen Wii Party U och Nintendo Land.

Spelet Wii Party U släpps även separat den 25 oktober. Wii Party U är perfekt underhållning för hela familjen och dina vänner. Detta är ett spel som innehåller en mängd olika spel som både använder Wii U GamePad och Wii Remote på många smarta, olika och underhållande sätt. Vissa av spelen i Wii Party U, som Tabletop Football och Mii-in-a-Row, kan till exempel spelas direkt på Wii U GamePad.

Dela |

  • POKÉMONDAY - Vileplume

    Våren är här och blommor går att hitta i parker, trädgårdar, skogar och många andra platser. Under maj månad tar vi oss en närmare titt på blomstrande Pokémon!

    Vileplume är en Flower Pokémon som är 1,2 meter lång och har en vikt på 18,6 kg. I National Pokédex är den inte den första Pokémon av typen Grass, men den är den första som liknar en blomma och som utvecklats med en Leaf Stone. Vileplume kan läsa sig förmågor som är uppenbart hämtade från växtriket som Mega Drain, Poison Powder, Stun Spore, Aromatherapy, Petal Dance och Solar Beam.

    Visste du att: Vileplume är baserad på ett riktigt blomsläkte som heter rafflesia. Dessa blommor avger en doft som påminner om ruttet kött. Ingen skön lukt för oss med andra ord, men den lockar till sig insekter vilket förstås är bra för blommorna.

  • Hitta oss på Facebook