• INFORMATION
  • Konsol:
  • Wii U

Nya hårdvarubundlar för Wii U kommer i november

10 oktober 2013

Den 8 november släpper Nintendo ett Mario & Luigi Premium Pack. Paketet innehåller spelen New Super Mario Bros. U och New Super Luigi U samt en svart Wii U Premium med 32 GB minne samt en svart GamePad. De två spelen ligger förpackade på en och samma skiva i detta paket. En perfekt julklapp för den som ännu inte har en Wii U!

I New Super Mario Bros. U springer och hoppar du dig igenom en stor värld på klassiskt Super Mario-sätt. Spelet New Super Luigi U är uppbyggt på samma sätt, men här har 82 av banorna ersatts med helt nya banor och Mario har ersatts av sin bror Luigi. I New Super Luigi U har du också betydligt mindre tid att ta dig igenom banorna, vilket gör det till ett ännu mer utmanande plattformsäventyr.

Förutom ovanstående paket så släpper Nintendo också ett Wii Party U Basic Pack den 15 november. Det paketet innehåller en vit Wii U med 8 GB minne, en vit Wii U GamePad, en Wii Remote, en Sensor Bar samt spelen Wii Party U och Nintendo Land.

Spelet Wii Party U släpps även separat den 25 oktober. Wii Party U är perfekt underhållning för hela familjen och dina vänner. Detta är ett spel som innehåller en mängd olika spel som både använder Wii U GamePad och Wii Remote på många smarta, olika och underhållande sätt. Vissa av spelen i Wii Party U, som Tabletop Football och Mii-in-a-Row, kan till exempel spelas direkt på Wii U GamePad.

Dela |