• INFORMATION
 • Konsol:
 • Wii U

Nya hårdvarubundlar för Wii U kommer i november

10 oktober 2013

Den 8 november släpper Nintendo ett Mario & Luigi Premium Pack. Paketet innehåller spelen New Super Mario Bros. U och New Super Luigi U samt en svart Wii U Premium med 32 GB minne samt en svart GamePad. De två spelen ligger förpackade på en och samma skiva i detta paket. En perfekt julklapp för den som ännu inte har en Wii U!

I New Super Mario Bros. U springer och hoppar du dig igenom en stor värld på klassiskt Super Mario-sätt. Spelet New Super Luigi U är uppbyggt på samma sätt, men här har 82 av banorna ersatts med helt nya banor och Mario har ersatts av sin bror Luigi. I New Super Luigi U har du också betydligt mindre tid att ta dig igenom banorna, vilket gör det till ett ännu mer utmanande plattformsäventyr.

Förutom ovanstående paket så släpper Nintendo också ett Wii Party U Basic Pack den 15 november. Det paketet innehåller en vit Wii U med 8 GB minne, en vit Wii U GamePad, en Wii Remote, en Sensor Bar samt spelen Wii Party U och Nintendo Land.

Spelet Wii Party U släpps även separat den 25 oktober. Wii Party U är perfekt underhållning för hela familjen och dina vänner. Detta är ett spel som innehåller en mängd olika spel som både använder Wii U GamePad och Wii Remote på många smarta, olika och underhållande sätt. Vissa av spelen i Wii Party U, som Tabletop Football och Mii-in-a-Row, kan till exempel spelas direkt på Wii U GamePad.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Wormadam

  Wormadam och dess förutvecklingen, Burmy, är en lite speciell Pokémon. Den är en Bagworm Pokémon som är 0,5 meter lång och väger 6,5 kg. Egentligen är den av Bug-typen, men eftersom den till utseendet liknar en buske med blommor på tycker vi ändå att den passar bra i maj. Förutvecklingen Burmy ändrar utseende mellan Grass, Sand och Trash beroende på var den är i strid och formen den har när den utvecklas till Wormadam blir permanent. Förstås bortsett från om det är en Burmy som är en hanne för då blir den en Mothim istället.

  Visste du att: Wormadam är den enda Pokémon med olika former av olika typer (Bug och Grass, Ground eller Steel) som den inte kan byta mellan? Namnet är en kombination av "bagworm" och "madam" för att Wormadam är alltid en ”hon”.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10