Vill du bli Eon Ticket-ambassadör och bland de första i Sverige med att använda en Eon Ticket?

27 november 2014

Alla som tänker köpa Pokémon Omega Ruby och/eller Pokémon Alpha Sapphire kan nu ansöka om att bli ambassadör och hjälpa till att sprida Eon Ticket.

Uppdatering 2014-12-11: Vi har nu stängt anmälningsfunktionen och kommer att gå igenom alla som ansökt om att bli ambassadörer. Vi hoppas på att kunna presentera alla som blivit utvalda under nästa vecka. På grund av att vi har fått väldigt många bra ansökningar vågar vi dock inte lova någon specifik dag eller tid.

-----Ansökningstiden har gått ut------

Vi letar efter ambassadörer som kan vara med att sprida Eon Ticket vitt och brett. Eon Ticket sprids via StreetPass och vi söker därför spelare runt om i hela landet som vill hjälpa till med spridningen.

Med hjälp av en Eon Ticket kommer Pokémon Omega Ruby-spelare kunna fånga Latias och Pokémon Alpha Sapphire-spelare kommer kunna fånga Latios.

Totalt kommer 28 Eon Tickets att delas ut i Sverige och det blir upp till de 28 ambassadörerna att se till att så många Pokémon-fans som möjligt får chans att ta del av spridningen. Sista ansökningsdag för att bli ambassadör är 10 december.

Är det DU som kommer att sprida Eon Ticket i din hemstad?

Ambassadörerna kommer att utses av en jury på Bergsala och kvalifikationer vi letar efter är dels geografisk spridning och dels förmåga att kunna sprida sin Eon Ticket vidare.

Hur använder man Eon Ticket?

Klicka på länken till höger eller här för att få mer information om hur en Eon Ticket används och sprids vidare.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Liligant

  Liligant är en Flowering Pokémon som är 1,1 meter lång och som väger 16,3 kg. Lilligant utvecklar sig från Petilil om du använder en Sun Stone på den. Lilligants hemliga förmåga är Leaf Guard som stoppar statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison och Sleep. Det är väldigt svårt att få blommorna på Lilligant att blomma, men den luktar gott om du lyckas och det sägs att lukten har en avslappnande effekt. Petilil och Lilligant kan endast vara en hon och den kan lära sig flera olika danser som Teeter Dance, Quiver Dance och Petal Dance.

  Visste du att: Lilligant har lanserats som kort i Pokémon TCG hela sex gånger? Fyra av dessa kort har sällsynthetsgraden Rare, ett är Uncommon och ett är ett promokort från Black & White-serien. Det allra senaste Lilligant-kortet är från BREAKpoint-serien som släpptes i februari i år.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 20
  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10