Vill du bli Eon Ticket-ambassadör och bland de första i Sverige med att använda en Eon Ticket?

27 november 2014

Alla som tänker köpa Pokémon Omega Ruby och/eller Pokémon Alpha Sapphire kan nu ansöka om att bli ambassadör och hjälpa till att sprida Eon Ticket.

Uppdatering 2014-12-11: Vi har nu stängt anmälningsfunktionen och kommer att gå igenom alla som ansökt om att bli ambassadörer. Vi hoppas på att kunna presentera alla som blivit utvalda under nästa vecka. På grund av att vi har fått väldigt många bra ansökningar vågar vi dock inte lova någon specifik dag eller tid.

-----Ansökningstiden har gått ut------

Vi letar efter ambassadörer som kan vara med att sprida Eon Ticket vitt och brett. Eon Ticket sprids via StreetPass och vi söker därför spelare runt om i hela landet som vill hjälpa till med spridningen.

Med hjälp av en Eon Ticket kommer Pokémon Omega Ruby-spelare kunna fånga Latias och Pokémon Alpha Sapphire-spelare kommer kunna fånga Latios.

Totalt kommer 28 Eon Tickets att delas ut i Sverige och det blir upp till de 28 ambassadörerna att se till att så många Pokémon-fans som möjligt får chans att ta del av spridningen. Sista ansökningsdag för att bli ambassadör är 10 december.

Är det DU som kommer att sprida Eon Ticket i din hemstad?

Ambassadörerna kommer att utses av en jury på Bergsala och kvalifikationer vi letar efter är dels geografisk spridning och dels förmåga att kunna sprida sin Eon Ticket vidare.

Hur använder man Eon Ticket?

Klicka på länken till höger eller här för att få mer information om hur en Eon Ticket används och sprids vidare.

Dela |