Allt om Eon Ticket

Aktivera StreetPass så du har chansen att få tag på Eon Ticket i Pokémon Omega Ruby och Pokémon Alpha Sapphire!

Vad gör en Eon Ticket?

Spelare som fått tag på en Eon Ticket får möjligheten att besöka Southern Island och fånga Latias i Pokémon Omega Ruby eller Latios i Pokémon Alpha Sapphire.

Hur får jag tag i en Eon Ticket?

Allt du behöver göra för att få tag på en Eon Ticket är att StreetPassa med någon som är Eon Ticket-ambassadör eller en annan spelare som redan fått en Eon Ticket via StreetPass. Du kommer att kunna se ett meddelande i BuzzNav-appen i Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire om du fått Eon Ticket. Passa för säkerhets skull på att spara så fort du mottagit meddelandet. Sen kan du besöka ett valfritt Pokémon Center för att hämta Eon Ticket i själva spelet. Spara sen gärna igen!

Hur aktiverar jag StreetPass?

För att aktivera StreetPass i Pokémon Omega Ruby och Pokémon Alpha Sapphire behöver du BuzzNav-appen i något av spelen. Den får du efter det första gymmet och ett kort uppdrag. Räkna med runt två till tre timmars speltid från att du startat spelet, lite beroende på hur fort du föredrar att spela.

Hur sprider jag Eon Ticket?

Allt du behöver göra är att aktivera StreetPass i BuzzNav-appen. Eon Ticket kommer sedan delas ut till alla andra spelare som du StreetPassar med och som har aktiverat BuzzNav-appen i Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire. Du kommer inte förlora din egen Eon Ticket så det är bara att StreetPassa så mycket som möjligt när du väl har en Eon Ticket.

Hur använder jag koden, förutom till StreetPass?

När du fått en Eon Ticket pratar du med Norman, pappan i spelen, så får du besöka Southern Island där du kan fånga Latias i Pokémon Omega Ruby eller Latios i Pokémon Alpha Sapphire.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Wormadam

  Wormadam och dess förutvecklingen, Burmy, är en lite speciell Pokémon. Den är en Bagworm Pokémon som är 0,5 meter lång och väger 6,5 kg. Egentligen är den av Bug-typen, men eftersom den till utseendet liknar en buske med blommor på tycker vi ändå att den passar bra i maj. Förutvecklingen Burmy ändrar utseende mellan Grass, Sand och Trash beroende på var den är i strid och formen den har när den utvecklas till Wormadam blir permanent. Förstås bortsett från om det är en Burmy som är en hanne för då blir den en Mothim istället.

  Visste du att: Wormadam är den enda Pokémon med olika former av olika typer (Bug och Grass, Ground eller Steel) som den inte kan byta mellan? Namnet är en kombination av "bagworm" och "madam" för att Wormadam är alltid en ”hon”.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10