Allt om Eon Ticket

Aktivera StreetPass så du har chansen att få tag på Eon Ticket i Pokémon Omega Ruby och Pokémon Alpha Sapphire!

Vad gör en Eon Ticket?

Spelare som fått tag på en Eon Ticket får möjligheten att besöka Southern Island och fånga Latias i Pokémon Omega Ruby eller Latios i Pokémon Alpha Sapphire.

Hur får jag tag i en Eon Ticket?

Allt du behöver göra för att få tag på en Eon Ticket är att StreetPassa med någon som är Eon Ticket-ambassadör eller en annan spelare som redan fått en Eon Ticket via StreetPass. Du kommer att kunna se ett meddelande i BuzzNav-appen i Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire om du fått Eon Ticket. Passa för säkerhets skull på att spara så fort du mottagit meddelandet. Sen kan du besöka ett valfritt Pokémon Center för att hämta Eon Ticket i själva spelet. Spara sen gärna igen!

Hur aktiverar jag StreetPass?

För att aktivera StreetPass i Pokémon Omega Ruby och Pokémon Alpha Sapphire behöver du BuzzNav-appen i något av spelen. Den får du efter det första gymmet och ett kort uppdrag. Räkna med runt två till tre timmars speltid från att du startat spelet, lite beroende på hur fort du föredrar att spela.

Hur sprider jag Eon Ticket?

Allt du behöver göra är att aktivera StreetPass i BuzzNav-appen. Eon Ticket kommer sedan delas ut till alla andra spelare som du StreetPassar med och som har aktiverat BuzzNav-appen i Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire. Du kommer inte förlora din egen Eon Ticket så det är bara att StreetPassa så mycket som möjligt när du väl har en Eon Ticket.

Hur använder jag koden, förutom till StreetPass?

När du fått en Eon Ticket pratar du med Norman, pappan i spelen, så får du besöka Southern Island där du kan fånga Latias i Pokémon Omega Ruby eller Latios i Pokémon Alpha Sapphire.

Dela |