My Nintendo lanseras i Sverige den 31 mars!

29 mars 2016

Den 31 mars lanseras My Nintendo som är en tjänst där du kan få olika former av belöningar för interaktioner du gör i Nintendos spel, appar eller andra tjänster som till exempel Nintendo eShop. Genom My Nintendo får du olika typer av poäng. Gold Points är poäng som fås genom att köpa nedladdningsbara Wii U- och Nintendo 3DS-spel. Utöver det finns Platinum Points som fås genom att interagera i Nintendos kommande appar eller andra tjänster. Både Platinum Points och Gold Points kan användas för att få olika belöningar i form av spel, olika former av DLC och rabatter.

För att kunna använda tjänsten My Nintendo måste du skapa ett Nintendo Account. Om du skapar ett Nintendo Account och länkar det till ditt Nintendo Network på din Nintendo 3DS innan slutet av april kan du ladda ned Flipnote Studio 3D till din Nintendo 3DS utan kostnad. Observera att nedladdningen av Flipnote Studio 3D måste göras senast 30 april.

My Nintendo kommer att gå live på my.nintendo.com tidig eftermiddag den 31 mars:

Dela |

 • POKÉMONDAY - Liligant

  Liligant är en Flowering Pokémon som är 1,1 meter lång och som väger 16,3 kg. Lilligant utvecklar sig från Petilil om du använder en Sun Stone på den. Lilligants hemliga förmåga är Leaf Guard som stoppar statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison och Sleep. Det är väldigt svårt att få blommorna på Lilligant att blomma, men den luktar gott om du lyckas och det sägs att lukten har en avslappnande effekt. Petilil och Lilligant kan endast vara en hon och den kan lära sig flera olika danser som Teeter Dance, Quiver Dance och Petal Dance.

  Visste du att: Lilligant har lanserats som kort i Pokémon TCG hela sex gånger? Fyra av dessa kort har sällsynthetsgraden Rare, ett är Uncommon och ett är ett promokort från Black & White-serien. Det allra senaste Lilligant-kortet är från BREAKpoint-serien som släpptes i februari i år.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 20
  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10