• INFORMATION
  • Konsol:
  • Wii U

Nya detaljer om Star Fox Zero och Star Fox Guard

5 april 2016

Nintendo avslöjade idag nya detaljer om de två kommande spelen Star Fox Zero och Star Fox Guard som släpps exklusivt till Wii U den 22 april i Sverige.

I Star Fox Zero styr du en Arwing genom actionfyllda, intensiva uppdrag. Använd tv-skärmen för att få en bred, filmisk vy medan du använder din Wii U GamePad-skärm för att effektivt sikta och skjuta ned fienden. Med två skärmar ökar möjligheterna till helt unika spelupplevelser. En rad övningsuppdrag lär dig på ett smidigt sätt hur det fungerar.

När du väl kommit in i spelet och tar dig an de riktiga uppdragen kommer du att upptäcka att det finns mycket att upptäcka och att låsa upp. Pröva att återvänd till uppdrag du redan klarat för att upptäcka saker du missat. Du kommer att bli överraskad och märka att vissa banor har alternativa rutter och utmaningar. Spana in denna nya trailern.

Om du har en Falco amiibo kan du låsa upp en Black Arwing i spelet. Den har kraftfulla vapen, men tål inte lika mycket beskjutning, så det är helt klart ett skepp för alla som vill ha en något svårare utmaning. Om du har en Fox amiibo kan du låsa upp en Arwing som ser ut som den i Super Nintendo-spelet Star Fox, komplett med musiken som användes på den första Corneria-banan.

Samtidigt som Star Fox Zero släpps Wii U-spelet Star Fox Guard där du ska skydda gruvfyndigheter från attacker. Använd tolv kameror som du sätter upp på olika strategiska ställen så du kan se när fienden kommer och slå tillbaka dem. Under spelets gång kommer du upptäcka att det är viktigt att ha koll både på tv-skärmen och skärmen på din Wii U GamePad.

Två amiibo som kan hjälpa till här är Fox och Falco. Har du dem kan du använda dem var för sig en gång per dag för att kalla in Team Star Fox för en kraftfull attack som slår tillbaka fienden.

När du klarar uppdragen får du också tag i sällsynta metaller så du kan låsa upp ytterligare uppdrag och kameror med olika förmågor. Bland annat finns kameror som saktar ned fienden eller fryser dem. I spelläget My Squad Mode kan du ladda upp placeringar av fienden som blir en utmaning för andra spelare världen över eller så kan du anta andra spelares utmaningar.

De som köper Star Fox Zero kommer få tillgång till en demoversion av  Star Fox Guard. Sparad data från den demon kan sedan föras över till fullversionen av Star Fox Guard om du bestämmer dig för att köpa det också.

Om du redan har bestämt dig för att köpa både Star Fox Zero och Star Fox Guard kanske du är intresserad av Star Fox Zero First Print edition som innehåller båda spelen på separata skivor samt ett elegant SteelBook-fodral. Den utgåvan är för övrigt enda möjligheten att få tag på Star Fox Guard på en skiva, så givet för en samlare att inte missa.

Dela |

  • FILMER
  • Star Fox Zero Squadron Trailer