Nintendo om NX och nya The Legend of Zelda

27 april 2016

Idag släppte Nintendo sin rapport för budgetåret 2016. Den rapporten innehåller också en del information om det kommande budgetåret. Läs den gärna, du hittar informationen här: https://www.nintendo.co.jp/ir/en

Några viktiga punkter om framtida händelser:

  • NX: Nintendo avslöjade idag att deras nästa spelkonsol, som går under kodnamnet NX, kommer att släppas i mars nästa år. NX kommer inte att visas upp på årets E3 utan det blir först senare i år som vi får veta mer om NX.
  • Det nya The Legend of Zelda kommer att släppas både till Wii U och NX under 2017. Anledningen är att spelet behöver finslipas ytterligare. Detta spel kommer också vara Nintendos fokus på årets E3-mässa.
  • E3: I år kommer allt fokus ligga på det nya The Legend of Zelda. Det blir en spelbar Wii U-version av det som kommer att visas I Nintendos monter på E3. Det blir också det enda spelbara spel som Nintendo visar upp för besökarna på mässan. Ytterligare information om Nintendos E3-planer kommer att avslöjas lite längre fram.
  • Nintendos kommande appar för mobiltelefoner: Nintendo avslöjade att de kommer att släppa två nya appar till mobiltelefoner. Dena ena baserad på Fire Emblem och den andra på Animal Crossing. Båda dessa appar beräknas få sin release till hösten. Mer information om dessa båda appar kommer längre fram.
Dela |