• INFORMATION
  • Konsol:
  • Nintendo 3DS

Två DLC-paket kommer till Fire Emblem Fates

29 april 2016

I Fire Emblem Fates, som släpps till Nintendo 3DS den 20 maj, står två nationer inför ett stundande krig och du måste göra ett val. Du kan välja antingen "Hoshido" som erbjuder en mer traditionell upplevelse eller "Nohr" som innebär en mer komplex och utmanande handling. Eller ingen av dem. För det kommer finnas tre olika äventyrliga vägar att vandra i Fire Emblem Fates.

I butik kommer du att kunna välja mellan Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest eller samlarutgåvan Fire Emblem Fates: Special Edition som innehåller både Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest och dessutom ett tredje äventyr, Fire Emblem Fates: Revelation. I Special Edition följer det också med en fin Artbook.

Vill du ha ännu mer innehåll så kommer du kunna köpa till DLC i form av Fire Emblem Fates Map Pack 1 som innehåller nytt innehåll som kommer delas ut gradvis från releasen ända fram till juli. Sammanlagt elva kartor med nya utmaningar. Observera att du måste klarat av kapitel 6 i Fire Emblem Fates innan du kan låsa upp DLC. Dessutom kommer du kunna köpa ytterligare ett DLC i juli som går under namnet Map Pack 2. Där kommer det finnas ytterligare sex kartor. Med andra ord kommer du ha fullt upp med Fire Emblem Fates hela sommaren.

För första gången någonsin i ett Fire Emblem-spel är det din formbara avatar som spelar huvudrollen i äventyret. Du har en armé av riddare, magiker, pilbågsskyttar och mycket annat under ditt kommando.  Varje enhet och vapen har sina styrkor och svagheter så du måste tänka strategiskt. Ta hjälp av dina allierade så du får så mycket stöd som möjligt för dina trupper på slagfälten. Att bygga relationer är viktigt. Ju närmare du står dina allierade desto mer kommer dom att hjälpa dig.

Oavsett vilken väg du väljer så är det väldigt olika upplevelser och unika utmaningar. Du kommer märka att den typ av taktik som fungerar i Conquest inte fungerar lika bra i Birthright. Spana gärna in följande länkar för att få reda på lite mer:

Fire Emblem Fates - A Tale of Two Families: Birthright (Nintendo 3DS)

Fire Emblem Fates - A Tale of Two Families: Conquest (Nintendo 3DS)

Om du har amiibo-figurerna Ike, Lucina, Marth och Robin så kommer du kunna använda dem i dessa spel. Observera att om du behöver tillbehöret NFC Reader om du inte har en New Nintendo 3DS (Där NFC-funktionen är inbyggd från början till skillnad från Nintendo 3DS).

Dela |