GO, GO, GO! Nu finns POKÉMON GO i Sverige!!! Gotta catch 'em all!

21 juli 2016

Vad ska du göra i väntan på Pokémon Moon och Pokémon Sun som släpps senare i november? Spela Pokémon Go såklart!

Pokémon GO är knappt släppt och redan ett fenomen som får människor att ge sig ut på långa promenader för att hitta nya Pokémon. Pokémon Go finns att ladda ned till iOS och Android.

För mer information om Pokémon Go hänvisar vi till den officiella hemsidan: http://www.pokemongo.com

pokemon_go_plus_product_image_with_strapPokémon GO Plus

Tillbehöret Pokémon GO Plus använder sig av Bluetooth Low Energy-teknik och kan lätt anslutas till alla mobiltelefoner som har applikationen Pokémon GO installerad. Detta tillbehöret gör det lätt och enkelt att fånga Pokémon och samla föremål. Se bara till att hålla Pokémon GO Plus nära mobiltelefonen så meddelar den dig när det händer något intressant i närheten. Detta tillbehör har en smart LED-lampa, men vibrerar också så att det inte ska vara någon risk att du missar något spännande. Du kan fånga Pokémon och samla föremål genom att trycka på knappen på Pokémon GO Plus.

Kompatibla mobiltelefoner: Pokémon GO Plus är kompatibel med iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus och operativsystemen iOS 8 - 9.

Obs, Pokémon GO Plus kan inte användas helt på egen hand. En mobiltelefon med applikationen Pokémon GO är nödvändigt.

Bra att veta

Bergsala AB har inget med appen Pokémon GO att göra och kan inte svara på några frågor angående den.  

För tillfället behandlar niantic labs/The Pokémon Company inte några förfrågningar om nya PokéStop eller gym. Däremot går det bra att rapportera fel och brister samt begära att ett Pokéstop tas bort via följande länk: Rapportera ett fel eller begär att ett PokéStop tas bort.

För samarbetsförfrågningar hänvisar vi till: partnerships@nianticlabs.com.

Dela |