• PRODUKTINFORMATION
 • Genre:
 • Party
 • PEGI:
 • 7plus Violence
 • Konsol:
 • Nintendo DS
 • Antal spelare offline:
 • 1
 • Utgivare:
 • Nintendo
 • Distributör:
 • Bergsala
 • Releasedatum:
 • 30 april 2010

WarioWare: D.I.Y.

Samma galna mikrospelssamling som vanligt, förutom att du den här gången kan skapa dina egna små spel! Delta i Nintendos tävlingar och få just ditt spel utlagt online så att alla andra WarioWare: D.I.Y.-ägare kan ladda ned det!

En vacker vårmorgon knackade det på dörren på kontoret Det var vid lunchtid, så alla trodde det var pizzabudet, men när vi öppnade hann vi bara se en stor mage och ett elakt flin innan vi kastades ut ur lokalerna. Wario hade tagit över verksamheten…

WARIOVärldens bästa anledning att skaffa ett spel

"Bwahahaha, Wario här! Mitt senaste spel, WarioWare: D.I.Y. lanseras den 30 april 2010 till Nintendo DS, men jag kunde förstås inte riskera att de där inkompetenta hönshjärnorna på webbredaktionen skulle skriva en text som passade. Därför har jag tagit tangentbordet i egna händer och tänker förklara vad det är som gör att alla människor i hela världen måste skaffa mitt senaste projekt! Det är väldigt enkelt, spelet innehåller MIG!! Bara den anledningen borde ju räcka för att få alla tjejer på fall, men visst, även om spelets bästa egenskap stavas WARIO så finns det ju en del annat av intresse också! Det är bäst att du läser vidare medan jag fortfarande har lust att skriva!!"

90 anledningar till att panta 1 000 tomburkar

"OK OK, så du som läser detta kanske inte är någon snygg brud som inget hellre skulle vilja än att köpa mitt spel bara för att få se mig i profil. Världen består ju inte bara av snygga tjejer, det finns massa andra människor också som kan köpa mitt spel! Det finns över 90 nya mikrospel som sätter dina reflexer och ditt ologiska tänkande på prov! .........Vaddå, vill du veta vad varenda mikrospel går ut på eller? Fattar du inte hur lång den här texten hade blivit då?! För att inte tala om hur lång tid det hade tagit för mig att skriva den!! Lita på mig, alla mikrospel har gått igenom noga kvalitetskontroller hos WarioWare, Inc."

Du är fortfarande inte nöjd?

"Så du menar att mitt charmerande utseende och de 90 kvalitetskontrollerade mikrospelen inte räcker för att motivera ett köp? Oerhört! Men vänta, jag har faktiskt ett äss i rockärmen! I WarioWare: D.I.Y. kan du skapa dina helt egna mikrospel! Jag kom fram till att det var ett perfekt sätt att spara kostnader på, varför ska jag sitta i några månader och behöva slita som ett djur för att bortskämda spelare sedan plöjer igenom mina mikrospel på några timmar? Med hjälp av bakgrunder, ljudeffekter, regler och mycket annat kan du pussla ihop dina egna, tokiga idéer, även om jag är bombsäker på att inget spel du gör kommer i närheten av de spel som jag redan har gjort!"

Delad glädje är dubbel glädje

"Om du till skillnad från mig inte är omgiven av beundrare som studsar upp och ned av glädje så fort jag visar mig, kan det vara bra att veta att du kan dela dina skapade mikrospel med hela världen via Nintendo Wi-Fi Connection! Du kan till och med ställa upp i tävlingar som Nintendo anordnar och på så vis få fokus på just ditt mikrospel online, men juryn består av mig så jag väljer såklart bara ut mina egna spel! Att anordna officiella tävlingar är bara ett säljtrick! Bwahahaha!!"

MONAMeddelande från Mona

"Suck, har Wario varit här redan och spridit sitt struntprat? Jag hörde att han mumlade något om att bli rik på att låta kunderna göra sina egna spel och sedan låta dem betala för det! Tydligen så tröttnade han på att skriva och vad jag kunde se sprang han iväg mot Mona Pizza för att återhämta sig efter ett sitt tunga arbete."

I det här spelet kan du ladda ned nytt material online. (OBS! Kräver att din Nintendo DS är ansluten till Internet!)

Du kan skicka data till andra spelare via DS Wireless Communications.

Du kan skicka data till andra spelare via Nintendo Wi-Fi Connection. (OBS! Kräver att din Nintendo DS är ansluten till Internet!)

Dela |