• PRODUKTINFORMATION
  • Releasedatum:
  • 30 november 2012
  • Konsol:
  • Wii U
  • Wii

Wii Remote Plus Additional Set

En komplett kontrolluppsättning för dig som inte har Wii-kontroller sedan tidigare, och extra lämplig för dig som skaffar Wii U Basic Pack.

Det här innehåller Wii Remote Plus Additional Set

Wii Remote Plus

Wii Remote Plus är den utvecklade varianten av Wii Remote med ännu bättre och mer exakt rörelsekontroll. En Wii Remote Plus har alltså exakt samma teknik som en Wii Remote med Wii MotionPlus inkopplad. Den har lättillgängliga A- och B-knappar, plus- och minus-knappar för extrafunktioner eller menyval samt 1- och 2-knappar som mestadels används när kontrollen hålls på sidan (tvåhandsfattat grepp). Den har dessutom ett digitalt styrkors, en infraröd port (som kan kommunicera med Sensor Bar), högtalare, rumble-funktion och en tillbehörsanslutning där du kopplar in bland annat Nunchuk och Classic Controller.

Wii Remote Plus drivs av två AA-batterier. Du kan ej använda strömadaptern för Wii U GamePad för att ladda Wii Remote Plus.

Nunchuk

Nunchuk har också rörelsesensor, om än inte lika avancerad som den i Wii Remote Plus. Det är en tilläggskontroll som aldrig kan användas utan en Wii Remote/Wii Remote Plus - ofta är det spel med mer avancerade kontroller som drar nytta av Nunchuk. Den tillför en analog styrspak samt Z- och C-knappar.

Nunchuk drivs av samma batterier som sitter i Wii Remote Plus, då det löper en kort sladd mellan kontrollerna.

Sensor Bar

Sensor Bar skickar ut två infraröda ljus (ett ljus från varje ände) som den infraröda porten på Wii Remote Plus läser av och förhåller sig till. Det är tack vare Sensor Bar som Wii Remote Plus har pekfunktion. Sensor Bar ingår INTE om du väljer Wii U Basic Pack, men du behöver bara en Sensor Bar oavsett hur många kontroller du ska använda.

Sensor Bar ansluts till Wii U-konsolen och behöver därför ingen egen strömförsörjning.

Perfekta tillbehöret om du inte haft Wii

Har du skaffat en Wii U men saknar Wii-kontroller? Wii Remote Additional Set ger dig en komplett uppsättning Wii-kontroller till ett bra pris. Wii Remote Plus kan du inte bara använda i Wii-spel (som ju kan spelas på Wii U), utan även i Wii U-spel som New Super Mario Bros. U och Nintendo Land. Även Nunchuk kan användas till spel som Call of Duty: Black Ops II (ett spel som för övrigt utöver Wii U GamePad även stöder Wii U Pro Controller och Classic Controller).

Dela |