fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon GO Plus

 • Pokémon GO är redan en succé över hela världen och med Pokémon GO Plus tar du din jakt efter Pokémon till nästa nivå!

  Pokémon GO plus är ett smartphone-tillbehör för appen Pokémon GO från Niantic, Inc. För att använda tillbehöret krävs att du uppdaterar Pokémon GO till den senaste versionen. Tillbehöret ansluts via Bluetooth och meddelar dig via ljus och vibrationer när det händer något spännande i spelet − såsom när vilda Pokémon dyker upp. Dessutom kan du fånga Pokémon och utföra enklare uppgifter genom att trycka på en knapp på enheten. Pokémon GO Plus är det perfekta tillbehöret för alla Pokémon GO-spelare som vill lyfta blicken från sin smartphone när de strövar omkring.

  Pokémon GO plus kan användas när din telefon är i sleep mode. För att se vilka Pokémon du lyckas fånga, och vilka som lyckats fly, kontrollerar du aktivitetsloggen i Pokémon GO.

  Det går även att justera inställningarna för hur Pokémon GO Plus skickar meddelanden, till exempel om du bara vill ha ett meddelande när du passerar ett Pokéstop men inte när du passerar en Pokémon. Dessa inställningar görs i appen Pokémon GO.

  Om du vill veta mer om vilka funktioner som finns och tips på hur du felsöker om något strular kan du kolla in det officiella forumet som är fyllt av intressant information.

  PokéStop

  Pokémon GO Plus kommer att börja blinka när du är i närheten av ett PokéStop. Tryck på knappen för att leta efter föremål. Om du hittar några så läggs dessa automatiskt till ditt lager.

  Om en Pokémon är i närheten!

  När en Pokémon är i närheten så kommer lampan på Pokémon GO Plus att blinka till, om du trycker på knappen så försöker du fånga den genom att kasta en Poké Ball. Om du lyckas fånga din Pokémon blinkar Pokémon GO Plus i sju olika färger och vibrerar. Om din Pokémon flyr så vibrerar och blinkar din Pokémon GO Plus rött istället.

  Pokémon GO Plus är kompatibel med följande enheter

  iOS

  iPhone® 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus/7/7 Plus med iOS Ver. 8–10 installerat

  Android

  Kompatibel med enheter som har 2 GB RAM eller mer och Android Ver. 4,4–6.0 installerat. Bluetooth® Smart (Bluetooth Ver. 4,0 eller högre) krävs för att använda Pokémon GO Plus.

  OBS! Pokémon GO Plus kan inte användas utan smartphone.


Pokémon GO Plus

Lanseringsdatum: 16 september 2016
Genre: Systemfunktion
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala

Relaterade produkter

Pokémon GO
Res mellan den riktiga världen och den virtuella världen med Pokémon GO till iOS- och Android-enheter. Med Pokémon GO...
 • Pokémon GO
  Res mellan den riktiga världen och den virtuella världen med Pokémon GO till iOS- och Android-enheter. Med Pokémon GO...