fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pokémon
 • Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass

Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass

 • Välkommen till Galar-regionen, fylld med nya Pokémon och spännande platser att besöka. Är du redo att ta dig an alla nya gym och bli Pokémon-mästare i den här regionen?

  Möt helt ny generation Pokémon på din Nintendo Switch! Bli en Pokémon-tränare och påbörja din resa i Galar-regionen, en expansiv region med varierande omgivningar som rymmer allt från idyllisk landsbygd till samtida städer, djupa skogar och snötäckta berg. I Galar-regionen arbetar Pokémon och människor tillsammans för att bygga upp diverse olika industrier som finns runtomkring regionen. Fans har möjlighet att besöka ett flertal gym spridda över regionen i sin strävan att bli Pokémon-mästare! Lös också mysteriet med  legendariska Pokémon Zacian och Zamazenta!

  Utforska det vilda området som är en stor yta i Galar-regionen där du fritt kan styra din karaktärs kamera. Här finns det gott om vilda Pokémon och vacker natur. Faktum är att det är i det vilda området du kan hitta den största variationen av Pokémon i Galar-regionen. Väder och exakt plats i det vilda området påverkar vilka Pokémon du möter så varje gång du besöker området kan något nytt dyka upp. Varje Pokémon du möter här är på sin vakt så räkna inte med att kunna fånga dem bara genom att kasta en boll på dem!

  För att bli mästare i Galar-regionen måste du utmana ett antal gym som ligger utspridda i regionen. Varje gym har en skicklig gymledare. En av dem är Nessa som är expert på vatten-Pokémon. Hon är en lugn och samlad person, men också väldigt tävlingsinriktad och med en stark vilja.

  Delta i spelläget Max Raid Battles där du kommer att möta gigantiska och superstarka Pokémon som går under namnet Dynamax Pokémon. I Max Raid Battles kan upp fyra Pokémon-tränare gå ihop, antingen lokalt eller online, för att utmana vilda Dynamax Pokémon.

  Dynamax är ett fenomen som är unikt för vissa specifika platser i Galar-regionen. Dynamax Pokémon är Pokémon som blir gigantiska i strider och otroligt starka. Vissa kan också använda flera attacker i samma runda, neutralisera din Pokémons förmåga eller ta bort alla statusförändringar som du byggt upp hos din Pokémon.  Vissa vilda Dynamax Pokémon kan skapa en mystisk barriär som skyddar mot nästan all form av skada. Då måste du attackera barriären ett antal gånger för att bryta ned den.

  Även om din Pokémon skulle slås ut under striden i Max Raid Battles kan du vara kvar och heja på de andra spelarna.

  Om du lyckas besegra en Dynamax Pokémon i Max Raid Battles får du möjligheten att fånga den till ditt team. Alla som deltog i striden får kasta en Pokéboll och försöka fånga den Dynamax Pokémon som utmanades. Segrar i detta spelläge kan också ge belöningar i form av användbara föremål.

  I Pokémon Sword och Pokémon Shield finns också en funktion som kallas Y-Comm. Med den kan du byta Pokémon och använda dig av så kallade Link Battles via internet eller lokal kommunikation. Under dina äventyr kan det dyka upp en notis om att en annan spelare letar efter någon att spela med. Då kan du, om du vill, använda dig av Y-Comm för att haka på.

  Expansion Pass ingår

  Den här begränsade utgåvan innehåller förutom grundspelet de båda expansionerna The Isle of Armor samt The Crown Tundra.

  The Isle of Armor är en expansion med vacker natur där du hittar härliga stränder, skogar, grottor, våtmarker och sanddyner. Kanske kan du också lära dig ett och annat av den legendariska Pokémon som går under namnet Kubfu.

  I The Crown Tundra tar du dig till ett vackert snötäckt rike och nystar i mysteriet med den legendariska Pokémon Calyrex som en gång härskade där. 


  8/10
  "Pokémon Sword/Shield bjuder på nytänkande utan att någonsin lämna grunderna."

  Gamereactor.se


  9,3/10
  "Pokemon Sword and Pokemon Shield are closer to my dream Pokemon RPGs than anything that’s come before."

  IGN.com


  90/100
  "The new Pokemon are great as a whole, and the Pokedex at large strikes an excellent balance of cute, cool-looking, and battle-ready monsters.

  Gamespot.com


  90/100
  "Gameplay tweaks and attention to detail make Pokemon Sword and Shield the most compelling Pokemon world."

  Gamesradar.com


  88/100
  "Pokémon Sword & Shield deliver a new generation of creatures to capture throughout a consistently enjoyable adventure."

  Gameinformer.com  


Pokémon Shield + Pokémon Shield Expansion Pass

Lanseringsdatum: 06 november 2020
System: Nintendo Switch
Genre: Äventyr, Rollspel
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: GAME FREAK
Distributör: Bergsala
Text:
©2019 Pokémon. ©1995–2019 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. Pokémon and Nintendo Switch are trademarks of Nintendo.

Relaterade produkter

Pokémon Sword
Välkommen till Galar-regionen, fylld med nya Pokémon och spännande platser att besöka. Är du redo att ta dig an alla...
Pokémon Sword and Pokémon Shield Dual pack
Både Pokémon Sword och Pokémon Shield i ett och samma paket.
Pokémon Sword + Pokémon Sword Expansion Pass
Välkommen till Galar-regionen, fylld med nya Pokémon och spännande platser att besöka. Är du redo att ta dig an alla...