nintendo logo

 • Skapa, spela och upptäck med Nintendo Labo!

  Skapa, spela och upptäck med Nintendo Labo! Nintendo Switch

  Vad skulle du skapa om du hade möjlighet att förvandla en bit kartong till något fantastiskt?
 • The Elder Scrolls V: Skyrim

  The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch

  Äntligen kan du uppleva detta legendariska mästerverk, som vunnit över 200 ”Årets spel”-priser, varsomhelst, närsomhelst!

 • Super Mario Odyssey

  Super Mario Odyssey Nintendo Switch

  Häng med Mario på en resa olikt allt annat och stoppa Bowsers bröllopsplaner

 • Xenoblade Chronicles 2

  Xenoblade Chronicles 2 Nintendo Switch

  Gör dig redo att utforska Alrests ändlösa hav av moln på din jakt efter Elysium, det ultimata paradiset!

Bergsala AB, Box 10204, 434 23 Kungsbacka, Sverige respekterar besökares personliga integritet och skyddar därför den information vi får från dig. Vänligen läs igenom denna webbpolicy för information.

Bergsala AB har webbplatser via ett flertal domännamn (bland annat www.nintendo.se) och kommer från tid till annan utöka antalet webbplatser. Vänligen notera att denna policy endast berör webbplatser publicerade och underhållna av Bergsala AB och inte webbplatser som vi länkar till. Vi kan ibland anlita tredje part för att samla information från våra besökare. I de fallen gäller policyn även dessa företag.

Vilken typ av information samlas in?

För att registrera dig för nyhetsbrev, delta i tävlingar eller svara på enkäter behöver du ange namn, ålder, adress, e-postadress, telefonnummer med mera.

Vår policy gällande barn under 16 år

Bergsala AB uppmuntrar föräldrar eller andra vuxna att vara tillsammans med minderåriga när de är online. Vi uppmanar föräldrar att se till att barn aldrig lämnar ut sitt riktiga namn, adress eller telefonnummer utan tillåtelse på Internet. Vi rekommenderar att förmyndare lämnar godkännande i förväg om barn under 16 år deltar i aktiviteter på Internet som kräver registrering.

Vad händer med den avgivna informationen?

Informationen som du lämnar ifrån dig tillåter oss att, förutom att skicka nyhetsbrev till dig (om du registrerat dig för det), påminna om nya produkter, tjänster, speciella erbjudanden, tävlingar eller andra aktiviteter. Sådan information skickas per e-post om du inte valt bort den möjligheten. Bergsala AB vidareförmedlar inte information till tredje part utan använder den endast för eget behov. Vi kan också använda insamlad information för att utföra demografiska studier i avsikt att ständigt förbättra våra webbplatser och bättre tillfredsställa besökarnas krav och önskemål. Vi kan också skapa användarprofiler för att till exempel kunna se vilka favoritspel du har och vilken typ av information du föredrar att ta del av på våra webbplatser.

Korrespondens med Bergsala AB

Då en e-postadress kan identifiera en person skyddas denna information i säkra e-postsystem och endast särskild personal inom Bergsala AB har tillgång till den. De flesta meddelanden raderas efter att de besvarats. Bergsala AB samlar bara information som är rimligt nödvändig för vår affärsverksamhet och vi ansvarar för att förvara informationen säkert och därigenom garantera din personliga integritet. Detta gäller även i de fall tredje part anlitas för att till exempel skicka information om våra produkter.

Svensk lag gäller

Vår webbpolicy är utformad i enlighet med bestämmelserna i svenska lagar och förordningar. Om du har fler frågor om vår webbpolicy är du välkommen att kontakta oss.

amiibo Rosalina

Nintendo − konsoler och spel för alla!

 • amiiboamiibo

  Samla på dina favoritkaraktärer

  Med amiibo kommer du närmare dina spel än någonsin tidigare och när du inte spelar ser de fantastiska ut på hyllan.

 • New Nintendo 2DS XLNew Nintendo 2DS XL

  New Nintendo 2DS XL

  Upptäck den senaste konsolen i Nintendo 3DS-familjen som låter dig spela alla Nintendo 3DS-spel i 2D på stora skärmar!

 • Wii UWii U

  Wii U

  Med en handkontroll som rymmer allt från NFC, högtalare och mikrofon till en tryckkänslig skärm erbjuder Wii U verkligen spelupplevelser utöver det vanliga.

 • Nintendo SwitchNintendo Switch

  Nintendo Switch

  Spelkonsolen som låter dig spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

 • SpelenSpelen

  Det är spelen som räknas

   Med mängder av exklusiva stortitlar kommer du garanterat att få fantastiska spelupplevelser på Nintendos konsoler.

 • New Nintendo 3DS XLNew Nintendo 3DS XL

  New Nintendo 3DS XL

  Med tusentals spel, superstabil 3D-funktion och två väl tilltagna skärmar är New Nintendo 3DS XL den perfekta bärbara spelkonsolen för hela familjen.

  Senaste nytt

  Nytt Nintendo Direct Mini att spana in!

  Nytt Nintendo Direct Mini att spana in!

  2017 - Ett riktigt succéår för Nintendo

  2017 - Ett riktigt succéår för Nintendo