nintendo logo

 • Super Mario Odyssey

  Super Mario Odyssey Nintendo Switch

  Häng med Mario på en resa olikt allt annat och stoppa Bowsers bröllopsplaner

 • Metroid: Samus Returns

  Metroid: Samus Returns Nintendo 3DS

  Ett klassiskt Metroid-äventyr är tillbaka, bättre än någonsin!

Bergsala AB. Foto: Emelie Lager

Bergsala AB

Bergsala AB, med dotterbolagen Bergsala AS, Bergsala A/S och Oy Bergsala AB, arbetar uteslutande med att distribuera och marknadsföra Nintendoprodukter.

Bergsala AB som är Nintendos äldsta exportkund har ända sedan 1981 distribuerat en rad olika spännande innovationer. Allt från Game & Watch, NES och SNES till konsolen för hela familjen – Wii och den supermoderna New Nintendo 3DS som bokstavligt talat gett spelandet en extra dimension och Wii U som med hjälp av sin unika handkontroll levererar spelupplevelser inga andra plattformar kan erbjuda.

Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och där arbetar runt 15 personer med att sälja och marknadsföra allt som har med Nintendo att göra.

Besök Marios gata 21

Du har högst sannolikt redan sett den fina och stora Mario-statyn när du passerat Kungsbacka via E6:an! Kom gärna och besök oss på Marios gata 21 och Mario-statyn samt det otroligt mysiga området runt den. På plats kommer du bland annat upptäcka att statyn kan prata. Statyn är dessutom ett PokéStop!

Kommer du dessutom förbi på en vardag mellan klockan 08.00 och 17.00 (Under sommaren 08.00-16.00) kan du passa på att besöka Nintendo-muséet på Marios gata 21. Där kan du skåda väl valda delar av Nintendos historia i kronologisk ordning och kanske upptäcka saker du inte visste sedan tidigare. Ta gärna med familj och vänner! Om du har en Nintendo 3DS så ta med den också. På Marios gata 21 finns en Nintendo Zone som kan ge dig StreetPass och tillgång till Nintendo Zone-kampanjer.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss gärna om du behöver teknisk support eller vill veta mer om Nintendos spel och konsoler!

Postadress

Bergsala AB,
Box 10204,
434 23 Kungsbacka

Besöksadress

Marios Gata 21,
Kungsbacka

Besöks- och telefontiderna för Bergsala AB är helgfria vardagar 08:00–17:00 (sommartid: 08:00–16:00) med uppehåll för lunch 12.00–13.00.

Telefon

Bergsala växel: 0300-509 00
Bergsala Servicecenter: 0300-509 10

Fax

0300-733 75

 

Teknisk support

Har ditt Nintendo-spel fått en skada? Undrar du hur du ska koppla upp Wii U eller Nintendo 3DS mot Internet? Kolla igenom vår sektion med frågor och svar. Om du inte hittar svar där så kontakta gärna vårt servicecenter: service@bergsala.se

Har du försökt koppla upp din Nintendo-konsol online men fått en felkod kan du få hjälp direkt här (endast på engelska).

Övriga frågor

Alla frågor som inte är av teknisk natur men om Nintendo kan skickas info@bergsala.se. Observera att vi inte tillhandahåller spelsupport.

Nintendo.se

Hemsidan är utvecklad i samarbete med Joomlaproffs.se

Nintendo − konsoler och spel för alla!

 • Nintendo SwitchNintendo Switch

  Nintendo Switch

  Spelkonsolen som låter dig spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

 • New Nintendo 2DS XLNew Nintendo 2DS XL

  New Nintendo 2DS XL

  Upptäck den senaste konsolen i Nintendo 3DS-familjen som låter dig spela alla Nintendo 3DS-spel i 2D på stora skärmar!

 • Wii UWii U

  Wii U

  Med en handkontroll som rymmer allt från NFC, högtalare och mikrofon till en tryckkänslig skärm erbjuder Wii U verkligen spelupplevelser utöver det vanliga.

 • amiiboamiibo

  Samla på dina favoritkaraktärer

  Med amiibo kommer du närmare dina spel än någonsin tidigare och när du inte spelar ser de fantastiska ut på hyllan.

 • New Nintendo 3DS XLNew Nintendo 3DS XL

  New Nintendo 3DS XL

  Med tusentals spel, superstabil 3D-funktion och två väl tilltagna skärmar är New Nintendo 3DS XL den perfekta bärbara spelkonsolen för hela familjen.

 • SpelenSpelen

  Det är spelen som räknas

   Med mängder av exklusiva stortitlar kommer du garanterat att få fantastiska spelupplevelser på Nintendos konsoler.