fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Föräldrakontroll

Till Nintendo Switch finns en app för Smartphones. På Nintendo DSi, Wii, Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS och Wii U finns föräldrakontroll tillgänglig. Äldre konsoler, till exempel Nintendo DS Lite och Nintendo DS, saknar denna funktion.

Hur uppdaterar jag min Nintendo 3DS?

Nintendo strävar alltid efter att förbättra och utöka funktioner och användarvänlighet i sina konsoler för att kunna ge den bästa möjliga upplevelsen. För att kunna leva upp till denna ambition får du möjlighet att ladda ner mjukvara till konsolen via Internet.

Hur skannar jag en QR Code?

Allt du behöver för att skanna en QR Code är en Nintendo 3DS och en bredbandsanslutning.

Kan jag skapa en kopia av min spardata på Nintendo 3DS?

Från och med systemversion 6.0.0-0E och framåt kan du spara kopior av spardatan för vissa av dina Nintendo 3DS-spel. Det är möjligt att skapa flera kopior som baseras på samma spardata, men kopian och spelet måste vara lagrade på samma SD-kort när du vill återställa den kopierade spardatan.

Vad är Nintendo eShop?

Nintendo eShop är en onlineaffär där du bland annat kan ladda ner demoversioner av spel, kolla på färska trailers och leta efter information om olika titlar.

Vad är ett Nintendo Account?

Ett Nintendo Account behövs för att kunna få åtkomst till tjänsten My Nintendo samt kunna nå Nintendo eShop via en PC, surfplatta eller en mobiltelefon. Du registerar ditt Nintendo Account via sidan https://accounts.nintendo.com/login

Hjälp mig att komma igång med min Nintendo 3DS

Behöver du hjälp med att komma igång med din nya Nintendo 3DS, eller har din konsol slutat fungera? Då har du kommit till rätt ställe.

Vad är StreetPass?

StreetPass är ytterligare ett skäl att alltid ta med dig din Nintendo 3DS. Det enda du behöver göra är att lägga den lilla konsolen i fickan och när du sedan kommer hem har du förhoppningsvis utväxlat data med någon!

Vad är SpotPass?

Med SpotPass aktiverat kan du vara säker på att du alltid har de senaste uppdateringarna och den senaste datan till alla dina Nintendo 3DS-spel.

Manual till New Nintendo 3DS

Behöver du hjälp att komma igång med din New Nintendo 3DS eller har du stött på problem och behöver felsöka?

Hur fungerar en systemöverföring från Nintendo 3DS till New Nintendo 3DS?

Här hittar du en sammanfattning av hur du går tillväga för att göra en systemöverföring från en Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL eller Nintendo 2DS till en New Nintendo 3DS eller New Nintendo 3DS XL.

Anslut din Nintendo 3DS till internet

Har du en trådlös router kan du ansluta din Nintendo 3DS online och ta del av alla fantastiska funktioner som konsolen erbjuder!

Återvinning och miljöansvar

Miiverse stänger ner

Miiverse startades 2012 i samband med lanseringen av Wii U med målet att vi ville skapa en plats för användare där de kunde dela med sig av sina tankar kring spel med andra. 

Bli en berömd stylist i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Detta är spelet för alla som har koll på mode eller ambitionen att få koll. Den 24 november släpps Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen. 

Nytt Animal Crossing och Luigi´s Mansion till Nintendo Switch!

I nattens Nintendo Direct avslöjades att två nya spel i två ytterst välkända spelserier är under utveckling till Nintendo Switch.