nintendo logo

• Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns Nintendo 3DS

Ett klassiskt Metroid-äventyr är tillbaka, bättre än någonsin!

• Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey Nintendo Switch

Häng med Mario på en resa olikt allt annat och stoppa Bowsers bröllopsplaner

Permanent synkronisering

När du har köpt en ny Wii Remote är det bäst att göra en permanent synkronisering då handkontrollen ska anslutas till din egen konsol.

Leta reda på de båda synkroniseringsknapparna. På Wii U finns denna på framsidan av konsolen (på Wii finns den under den lilla luckan nedanför skivfacket) och den andra på baksidan av handkontrollen (på äldre handkontroller måste du öppna batteriluckan för att komma åt knappen).

1. Tryck in den röda knappen på konsolen (tryck en gång, håll INTE inne).
  2. Tryck in den röda knappen på Wii Remote och vänta tills de blå lamporna på Wii Remote har blinkat färdigt. En av lamporna lyser konstant när synkroniseringen är färdig.
  3. Observera att du bara kan synkronisera en Wii Remote åt gången. För varje Wii Remote som du vill ansluta till din konsol måste du upprepa ovanstående tills alla handkontroller är synkroniserade.

Tillfällig synkronisering

Tar du med dig en handkontroll hem till en kompis (exempelvis) passar en tillfällig synkronisering bättre då din Wii Remote fortfarande kommer att vara synkroniserad med din egen konsol där hemma.

1. Tryck på HOME-knappen på Wii Remote och välj därefter "Wii Remote Settings" i menyn som dyker upp. Observera att det i vissa lägen inte går att trycka på HOME-knappen (ett blått hus med rött varningsmärke ovanpå dyker upp på skärmen).
  2. Klicka på "Reconnect" och vänta en kort stund. Nu har alla Wii Remote-handkontroller släppt anslutningen till Wii-konsolen.
  3. Nu trycker du på knapp 1 och knapp 2 samtidigt för att tillfälligt synkronisera en Wii Remote. Ordningen bestäms efter vilken ordning kontrollerna synkroniseras i, synkronisera alltså först handkontrollen för spelare 1, sedan handkontrollen för spelare två och så vidare.

Nintendo − konsoler och spel för alla!

• New Nintendo 2DS XLNew Nintendo 2DS XL

New Nintendo 2DS XL

Upptäck den senaste konsolen i Nintendo 3DS-familjen som låter dig spela alla Nintendo 3DS-spel i 2D på stora skärmar!

• amiiboamiibo

Samla på dina favoritkaraktärer

Med amiibo kommer du närmare dina spel än någonsin tidigare och när du inte spelar ser de fantastiska ut på hyllan.

• Wii UWii U

Wii U

Med en handkontroll som rymmer allt från NFC, högtalare och mikrofon till en tryckkänslig skärm erbjuder Wii U verkligen spelupplevelser utöver det vanliga.

• SpelenSpelen

Det är spelen som räknas

Med mängder av exklusiva stortitlar kommer du garanterat att få fantastiska spelupplevelser på Nintendos konsoler.

• Nintendo SwitchNintendo Switch

Nintendo Switch

Spelkonsolen som låter dig spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

• New Nintendo 3DS XLNew Nintendo 3DS XL

New Nintendo 3DS XL

Med tusentals spel, superstabil 3D-funktion och två väl tilltagna skärmar är New Nintendo 3DS XL den perfekta bärbara spelkonsolen för hela familjen.