fbpx

God jul och gott nytt år

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Vi vill ta tillfället i akt och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år. För nu närmar vi oss slutet av året vilket förhoppningsvis betyder mer tid till att spela dina favoritspel i lugn och ro. När vi ser tillbaka på året som gått inser vi att det är många nya favoriter som tillkommit. Nu senast Super Smash Bros. Ultimate som går varmt i många stugor och hem. Men vi får inte glömma spel som Pokémon Let’s Go, Pikachu! och Eevee!,  Super Mario Party, Mario Tennis Aces för att bara nämna några. Förhoppningsvis hittar du en ny favorit under granen på julafton.

God Jul och Gott Nytt år önskar Bergsala

---

Familjevänliga julklappstips

Gifts

Har du svårt att bestämma dig för vilket spel som passar bäst till familjen? Vi har satt samman en lista med familjevänliga spel för att göra det lite lättare. Listan innehåller både spel till Nintendo Switch och Nintendo 3DS och du hittar den på vår hemsida.

---

Sista chansen!

Den 12 januari hålls det fjärde och sista kvalet i Splatoon 2 Nordic Championship. Om du inte redan anmält dit lag än är det bara att göra det på direkten och se till att träna under jul och nyår. Vinnaren i kvalet går nämligen vidare till den nordiska finalen som hålls på plats i Stockholm 26 januari.

I den nordiska finalen möter vinnaren av den fjärde kvaltävlingen Ämpäri Gang, bay bait och Team Blackfisk och gör upp om en plats i Europafinalen.

---

New Super Mario Bros. U Deluxe

New Super Mario Bros. U Deluxe

Succéspelet från Wii U har fått en deluxbehandling och släpps till Nintendo Switch. Här har du 164 banor ren plattformsmagi att ta dig an med upp till fyra spelare samtidigt. En Joy-Con för varje spelare är allt som krävs och du och vännerna kan spela med Mario, Luigi, Toad, Toadette och Nabbitt. 

Testa också att plocka upp föremålet Super Crown när du spelar som Toadette för då förvandlas hon till karaktären Peachette.

New Super Mario Bros. U Deluxe släpps till Nintendo Switch den 11 januari.

---

Travis Strikes Again: No More Heroes

I Travis Strikes Again: No More Heroes till Nintendo Switch möter vi Travis Touchdown som går in i spelens värld och beger sig iväg på ett äventyr av episka proportioner. Där inne väntar actionspel, racingsspel, pusselspel... Totalt sju olika speltitlar. Med hans Beam Katana lovar han att utrota varje liten bugg han hittar. 

Travis Strikes Again: No More Heroes släpps till Nintendo Switch den 18 januari.

---

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey

Mario och Luigi har blivit utsedda att försöka hitta ett botemedel mot "The Blorbs", en sjukdom som hotar allt liv i Svampriket. Men på grund av Fawful har båda bröderna blivit uppätna av Bowser. Detta blir starten på en resa som tar dem djupt ner i Bowsers mage vilket lämnar Bowser ensam att själv leta efter botemedlet. Det enda sättet att göra detta är att växla mellan brorsorna och Bowser. Ni måste också förbereda er på monstruösa boss-strider i detta actionpackade RPG.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 25 januari.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Umbrenite från Team Blackfisk svarar på våra frågor

Inför den fjärde och sista kvalomgången har vi ställt några frågor till Umbrenite, lagkapten för Team Blackfisk som vevade in vinsten i den tredje kvalomgången.


Kvalomgång 3 i Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 är avklarad

Den tredje och näst sista kvalomgången är över och vi har en vinnare


---

Populära Nintendo Switch-spel

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate är ett nytt spel byggt för Nintendo Switch. I Super Smash Bros. Ultimate kan upp till åtta spelare tävla mot varandra i...

Läs mer

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon Let's Go, Eevee! och Pokémon Let's Go Pikachu! är båda inspirerade av Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, som släpptes i Japan 1998....

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker

Utforska en stor variation av kluriga sandlåde-liknande banor inspirerade av japanska miniatyr-trädgårdar, så kallade Hakoniwa i Captain Toad: Treasure...

Läs mer

Detective Pikachu

Detective Pikachu

En alldeles unik Pikachu och hans vän Tim löser mysterier i Ryme City i spelet Detective Pikachu till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Denna Pikachu...

Läs mer

---