fbpx

Tävla med Super Smash Bros. Ultimate!

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Spelar du och dina vänner Super Smash Bros. Ultimate och vill visa vad ni går för så har ni snart chansen. Nintendo har utlyst European Smash Ball Team Cup 2019 där lag från hela Europa kommer att göra upp. Den 23-24 mars hålls det svenska kvalet, där två lag går vidare till den nordiska finalen och får möta lag från Norge, Finland och Danmark om en plats i europafinalen.

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Nordic Qualifiers

För att ta sig till den nordiska finalen behöver du först kvala dig i ett av de fyra kvalturneringarna som hålls runt om i Norden. Två lag från varje kvalomgång går vidare till den nordiska finalen, som hålls på Tekniska museet i Stockholm den 13 april, för att göra upp om en plats i europafinalen.

De norska och danska kvalen hölls 16-17 mars och näst på tur är det svenska kvalet. Samla dina bästa Super Smash-vänner och bege er till Stockholm och visa vad ni går för!

Sverige (Stockholm, 24-24 mars)

Webhallen, Sveavägen 39, 111 34 Stockholm
Registrering och mer info: esbtc2019SWE

Finland (Helsingfors, 31 mars)

Östersundom Camp Center, Knutersintie 915, 00890 Helsinki
Registrering och information: smash.gg

För mer information om turneringen hänvisar vi till vår hemsida nintendo.se

---

Yoshi's Crafted World

Yoshi's Crafted World

Yoshi är tillbaka med ett eget spel till Nintendo Switch den 29 mars.

Ta med Yoshi på ett helt nytt äventyr som vänder upp och ner på allt du tidigare sett i ett sidskrollande äventyr! Upplev en storslagen värld i en helt ny grafikstil. Alla banor kommer med en traditionell framsida men kan även spelas på baksidan! Utforska nya perspektiv för att hitta nya överraskningar, lös pussel och hitta dolda skatter i detta charmerande plattformsäventyr. Välj själv om du vill klara av spelet på egen hand eller tillsammans med en vän.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Alliance Rogue är Europeiska mästare i Splatoon 2

Efter månader av stenhård träning och tävlande i Splatoon 2 möttes de tolv bästa europeiska lagen i Paris den 9 och 10 mars för att avgöra vem som var det bästa laget och mästare i Splatoon 2 European Championship 2018-2019.


Europas bästa Splatoon 2-lag gör upp i helgen!

Imorgon är det dags för Europas tolv bästa och mäktigaste Splatoon 2-lag att göra upp i Splatoon 2 European Championship, som hålls i Paris den 10-11 mars.


---

Populära Nintendo Switch-spel

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate är ett nytt spel byggt för Nintendo Switch. I Super Smash Bros. Ultimate kan upp till åtta spelare tävla mot varandra i...

Läs mer

Splatoon 2

Splatoon 2

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Kirby’s Extra Epic Yarn

Kirby’s Extra Epic Yarn

I Patch Land är praktiskt taget allting, från fiender till hinder och allt annat du kan tänka dig, gjort av garn - till och med robotar! Och för att...

Läs mer

Yo-Kai Watch 3

Yo-Kai Watch 3

Undersök nya, vackra områden och bli vän med mängder av busiga Yo-kai i Yo-Kai Watch 3. Det är upp till spelets hjältar, Nate och Hailey Anne, att...

Läs mer

---