fbpx

Pokémon Sword och Pokémon Shield släpps idag!

Skriv ut
logo

Hej Besökare!

Den här spelhösten är verkligen något utan dess like. Bara för att nämna några höjdpunkter: först kom The Legend of Zelda: Link's Awakening som är en riktig nostalgikick. Sen kom det helt nya och unika träningsäventyrsspelet Ring Fit Adventure som kommer att utmana våra muskler en lång tid framöver. Strax därefter fick vi följa med på ett kusligt äventyr i Luigi's Mansion 3. och för en vecka sedan släpptes Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020, som låter oss utmana vänner och familj i en mängd olika spännande grenar.

Och alla dessa storspel var bara början, idag släpps nämligen Pokémon Sword och Pokémon Shield till Nintendo Switch. Länge leve spelhösten!

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Pokémon Sword + Pokémon Shield

Pokémon Sword + Pokémon Shield

Upplev ett helt nytt äventyr i Galar-regionen. Fullt med en ny generation Pokémon och spännande platser att upptäcka. Här finns ett mysterium att lösa och nya superstarka Pokémon som kallas Dynamax Pokémon att finna. Det gäller även att du tar dig an regionens olika gymledare för att du slutligen ska kunna titulera dig själv som Pokémon-mästare.

Pokémon Sword och Pokémon Shield släpps till Nintendo Switch idag, den 15 november!

---

Harvest Moon: Mad Dash

Harvest Moon: Mad Dash

Skörda, fiska, mjölka och annat för att uppfylla beställningar och ta dig till nästa nivå. Men akta dig för smält lava, rasande vildsvin och andra hinder. Kan du och dina vänner klara av alla nivåer och återbygga den trasiga fyren i detta fartfyllda bondeactionspel?

---

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Upptäck en stor mängd olika sporter att tävla i, bland annat helt nya olympiska grenar som skateboarding, surfing, sportklättring och karate. Tävla med dina vänner i över 30 olika actionpackade sportspel i 3D och 2D. Spelet innehåller både klassiska olympiska grenar och så kallade drömevent, som är lite mer fantasifulla.

---

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

Här har du ett riktig klurigt äventyrsmysterium där det gäller att vässa geniknölarna för att komma vidare. Kan du hjälpa Katrielle att återfinna sin försvunne far - Professor Layton.

---

Luigi's Mansion 3

Luigi’s Mansion 3

Följ med Luigi och hans vänner på en drömsemester som visar sig bli en riktigt kuslig upplevelse. När Luigis vänner blir tillfångatagna gäller det för Luigi att samla allt mod han kan och utforska det hemsökta hotellet på jakt efter ledtrådar. Som tur är får han hjälp av en gammal bekant, Professor E. Gadd, och dennes uppfinningar.  

---

Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

I det här nydanande träningsäventyrsspelet är det musklerna som får göra jobbet. Med hjälp av de nya medföljande tillbehören Ring-Con och Leg Strap överförs dina fysiska rörelser till spelet. Genom att utföra olika fitnessövningar tar du dig vidare i storyn. Spelet innehåller även spellägen för dig som bara vill träna och inte vill gå ut på äventyr.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Nordisk final i Splatoon 2 European Championship

Vilket lag kommer vinna den Nordiska finalen i Splatoon 2 den 7 december?


Terry Bogard från Fatal Fury hakar på i Super Smash Bros. Ultimate

Kämpen av kämpar har anlänt! För första gången någonsin kommer Terry Bogard, The Legendary Wolf, från Fatal Fury-spelen, in i striden som spelbar fighter i Super Smash Bros. Ultimate till Nintendo Switch.


---

Populära Nintendo Switch-spel

The Legend of Zelda: Link\'s Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Ett av de populäraste spelen i The Legend of Zelda-serien är äntligen tillbaka, över 26 år efter att det först lanserades till Game Boy.
 

Läs mer

DAEMON X MACHINA

DAEMON X MACHINA

Ta din Arsenal, ett kraftpansar som du kan modifiera som du vill, ut på en lång rad av uppdrag där det gäller att övervinna sina fiender till varje...

Läs mer

---