fbpx

Lös mysteriet i Le Carré

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Sommaren är här och för många innebär det ledigt och tid över till att lösa mordgåtor och rädda världen från att vikas ihop. Riktig tur är det då att sommaren bjuder på spel som uppfyller precis de kriterierna.

Sommaren är också en perfekt tid att vinna fina priser och därför kommer vi att hålla en tävling på vår Facebook-sida någon gång under sommaren. Detaljerna är inte spikade än så i dagsläget har vi ingen mer information. Men håll koll efter vår sommartävling på Facebook.

Under juli månad tar vi paus från våra Mario Kart 8 Deluxe-turneringar, men vi  siktar på att vara igång igen i augusti. Mer information kommer längre fram. Men fram tills dess vill vi passa på att tacka alla som varit med och tävlat så här långt.

En riktigt god sommar önskar vi på Bergsala
 

---

Deadly Premonition 2: A blessing in Disguise

Deadly Premonition 2

Frön gror, rötter greppar tag, träd växer och lägger sin omgivning i skugga. Men även då ljuset lyser på marken runt trädet förblir rötterna och de slingrar sig allt djupare ner i den mörka jorden ... och en ny historia tar sin början igen.

Boston, år 2019. FBI-agenterna Aaliyah Davis och Simon Jones kikar på ett fall som alla trodde var löst, befinner sig utanför dörren till en person som är av intresse för utredningen . Rapporter om några få saknade kroppar intresserar normalt inte FBI, men något i det här fallet är mer än mystiskt....

Trots att de egentligen inte har tillräckligt med ledtrådar för att fortsätta, hoppas de båda att rätt frågor till den här personen. Rätt frågor i det här fallet är frågor om ”det röda trädet" och kanske kan svaren få dem någonstans. Men som man säger, var noga med vad du önskar - vissa fall borde kanske inte öppnas igen?

Den 10 juli är det dags att lösa mysteriet när Deadly Premonition 2 släpps till Nintendo Switch.

---

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King

Häng med Prinsessan Peach, Mario och Luigi till kungarikets origamifestival.

Det verkar som att Kung Olly, som påstår sig vara härskare över Origami Kingdom, har kommit på den ondskefulla planen att vika ihop hela världen. Det ser ju riktigt farligt ut på papper, så någon som är över genomsnittet behövs för att rädda dagen! I Paper Mario: Origami King står Mario inför en av sina mest spännande utmaningar någonsin. Precis när saker och ting inte kunde bli värre har Kung Olly dessutom bundit in Princess Peachs slott i jättelika och färgglada banderoller och transporterat slottet till ett avlägset berg. Han har till och med förvandlat Bowsers kämpar till vikta soldater och lurat dem att tjäna honom. Som tur är har Mario tillgång till en rad nya coola prylar och förmågor. Vilka lär behövas för att klara av det här kluriga äventyret.

Klistra dig samman och anta utmaningen den 17 juli när Paper Mario: The Origami King släpps till Nintendo Switch.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Ta ett dyk i Animal Crossing: New Horizons

Flera nya gratis uppdateringar är på väg till Animal Crossing: New Horizons. Den första kommer den 3 juli.


Min Min från ARMS delar ut kryddstarka slag och sparkar i Super Smash Bros. Ultimate

Min Min avslöjad som den senaste  Super Smash Bros. Ultimate DLC-kämpen. 


---

Populära Nintendo Switch-spel

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Upptäck hjälten Shulks ursprung medan han och hans vänner tar fajten mot ett till synes ostoppbart mekanisk hot. Använd dig av ett svärd som kan...

Läs mer

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ibland är livet stressigt och behovet av att komma ifrån det stort! En som har koll på vad som behöver göras är Tom Nook som gjort business av att...

Läs mer

---