fbpx

Äventyren väntar på Nintendo Switch

Skriv ut
logo

Hej Besökare!

Den här spelsommaren går definitivt i äventyrens tecken. Allt från det tokroliga Miitopia där du går på äventyr med Mii-karaktärer, till DC Super Hero Girls där du måste balansera livet som tonåring med livet som superhjälte. I Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kan du skaffa dig riktiga monstervänner och i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD får du sväva bland molnen i ett episkt äventyr.

Allt det här äventyrandet kommer att vara slitsamt. Tack och lov att du kan ta en sväng på greenen i Mario Golf: Super Rush och vila upp dig.

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Miitopia

Miitopia

Ge dig ut på ett spännande, lättsamt och kul äventyr med vänner och familj och besegra Dark Lord, en elak typ som stjäl andras ansikten. I Miitopia kan du skapa och anpassa Mii-karaktärer för alla du vill. För att sen kasta in dem i sitt livs äventyr. Med peruker och smink kan du få dina Mii-karaktärer att se ännu mer fantastiska ut än någonsin tidigare.

Vilka Mii-karaktärer kommer du att ha som allierade ... och vem kommer att bli den onde Dark Lord när Miitopia släpps till Nintendo Switch den 21 maj?

---

DC Super Hero Girls: Teen Power

DC Super Hero Girls: Teen Power

Skydda Metropolis från några av DC:s mest ökända superskurkar i sällskap med Wonder Woman, Supergirl och Batgirl från DC Super Hero Girls-serien! När du inte är i strid är ditt uppdrag att balansera livet som superhjälte med livet som tonåring.

DC Super Hero Girls: Teen Power släpps till Nintendo Switch den 4 juni.

---

Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush

I Mario Golf: Super Rush finns det gott om natursköna banor och flera flerspelarlägen, både för de som vill spela hemma med andra eller online. Bland annat finns Speed Golf, där alla spelarna startar samtidigt och sen måste ta sig till greenen så snabbt som möjligt. Spelet har också ett Story Mode, där din Mii-karaktär interagerar med Mushroom Kingdom-karaktärer, tävlar i golfutmaningar och tjänar in erfarenhetspoäng. Du kan också använda rörelsekontroller genom att hålla Joy-Con-kontrollen som en golfklubba.

Mario Golf: Super Rush släpps till Nintendo Switch den 25 juni.

---

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Ta dig an rollen som en ung monsterryttare som kan använda en magisk sten för att bilda starka vänskapsband med olika monster. Skaffa dig erfarenhet och förbättra dina färdigheter för att skapa ännu djupare kontakt med dessa varelser som visar sig vara helt underbara. När du är redo kan du inleda minnesvärda och dramatiska äventyr i takt med att denna mäktiga berättelse utvecklas.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin släpps till Nintendo Switch den 9 juli.

---

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Denna berättelse skildrar de tidigaste händelserna i The Legend of Zelda. Följ med Link på en resa mellan världen ovanför molnen och det stora okända under den, på sin jakt efter sin barndomsvän Zelda. Beväpnad med sitt trogna svärd och sköld möter Link mäktiga fiender och ställs inför kluriga pussel.

Sväva bland molnen i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD som släpps till Nintendo Switch den 16 juli.

Ett Joy-Con Pair med Skyward Sword-tema och Zelda & Loftwing amiibo släpps samtidigt med spelet.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Zelda & Loftwing amiibo släpps samtidigt som The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Varje legend har sitt ursprung och snart kan du ta dig an den tidigaste berättelsen i tidslinjen för The Legend of Zelda-spelen när The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kommer till Nintendo Switch. Denna HD-version av detta klassiska äventyr har förbättrad prestanda, smidigare rörelsekontroller och nya knappkontroller.


Ny trailer för Mario Golf: Super Rush avslöjar fler detaljer om spelet!

Den 25 juni i år kommer Mario Golf: Super Rush till Nintendo Switch. Detta Mario-Golf-spelet blir det mest fartfyllda i serien så här långt och det kommer finnas gott om karaktärer och spellägen att välja mellan.


---

Populära Nintendo Switch-spel

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise

Monster Hunter: Rise utspelar sig i ett ninjainspirerat land där du hittar byn Kamura Village. Utforska frodiga naturområden och slåss mot riktigt...

Läs mer

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Greppa tag i dina Joy-Con och gör dig redo för intensiva boxningsövningar. Matcha rytmen, välj din favoritmusik, träningspass och någon av de nio...

Läs mer

---