fbpx

Njut av sommaren tillsammans med Nintendo

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare,

Äntligen är det sommar och oavsett om solen skiner eller regnet piskar kan du glädjas åt att det finns mängder med spel till Nintendo Switch och Nintendo 3DS-familjen att se fram emot. För att inte tala om alla härliga spel som redan är släppta. Vi som jobbar med Nintendo.se ser särskilt mycket fram emot Splatoon 2 som släpps den 21 juli, men fram till det släppet kommer vi att spela mycket Mario Kart 8 Deluxe, både inne och ute.

Ta hand om dig i sommar och se till att knäcka ett eller annat high score!

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Splatoon 2

Splatoon 2

Gör dig redo för ett riktigt färgsprakande äventyr när Splatoon 2 släpps till Nintendo Switch den 21 juli.

Spela fyra mot fyra och täck hela banan med ditt lags färg för att vinna i spelläget Turf Battle. Splatoon 2 innehåller dessutom nya banor, vapen, stilar och mycket mer. 

I det nya spelläget Salmon Run ska du samarbeta med upp till tre andra personer för att besegra vågor av Salmonider medan ni samlar speciella ägg.

För första gången kan du spela lokalt mot vänner i ”Turf War battles”. Spela på din TV, i bärbart läge eller i tabletop mode. Upp till 10 st dockade Nintendo Switch-konsoler – åtta spelare och två åskådare – kan koppla upp sig via trådlöst nätverk för att skapa privata turneringar utan att behöva koppla upp sig mot internet. Matcher online och ett nytt enspelarläge gör också comeback.

---

Hey! PIKMIN

Hey! Pikmin

Gör dig redo att hjälpa Captain Olimar som fått problem med sitt rymdskepp.

Captain Olimar har fått fel på sitt rymdskepp och behöver nu samla ihop 30 000 Sparklium Seeds för att kunna reparera det. Men han behöver inte göra det ensam. Som tur är får han hjälp av de söta små Pikmin som inte räds någonting. De kan ta sig an fiender eller passera svåra hinder. Använd pekskärmen för att styra både Olimar och hans Pikmin i rätt riktning. Jämfört med tidigare Pikmin-spel som fokuserat mer på utforskande och pussel så är detta ett action-spel där det gäller att tänka fort och dra nytta av varenda Pikmin du har till ditt förfogande.

Hey! Pikmin släpps till Nintendo 3DS den 28 juli.

---

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can You Stay Focused?

Det är dags att massera energiknölarna och se till att hjärnan inte tar för lång semester.

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can You Stay Focused? släpps till Nintendo 3DS den 28 juli. Detta är den tredje delen i den extremt framgångsrika spelserien Brain Training som har sålts i över 15 miljoner exemplar bara i Europa. Spelet är precis som tidigare delar i serien utvecklat tillsammans med neuroforskaren Dr. Ryuta Kawashima med syftet att hålla din hjärna i trim. Detta görs med utmanande övningar som tränar din koncentration och korttidsminne.

Devilish Brain Training innehåller 30 övningar och minispel, varav 18 st är helt nya.

---

Miitopia

Ta fram äventyrarna i dina Mii-figurer!

Samla dina Mii-figurer och ge dig ut på ett äventyr du sent kommer att glömma. Den onde Dark Lord har stulit ansikten från invånarna i Miitopia och nu måste ni hitta och besegra honom. Under äventyrets gång kommer dina Mii-figurer att träna, mingla med varandra, leva lägerliv och förstås även strida. Det finns gott om fiender så se till att ditt team tar hand om varandra. Leta också efter hemliga vägar och skatter.

Miitopia släpps till Nintendo 3DS den 28 juli 2017.

---

New Nintendo 2DS XL

Hey! Pikmin

En ny medlem i Nintendo 3DS-familjen är på ingång.

Säg hej till New Nintendo 2DS XL, en ny medlem i Nintendo 3DS-familjen. Med New Nintendo 2DS XL kan du spela alla Nintendo 3DS-spel i 2D. Med vikbara XL-skärmar, ny design och ny funktionalitet är detta en ny typ av Nintendo 2DS.

New Nintendo 2DS XL har en C-spak och ZL/ZR-knappar som ger utökade kontrollmöjligheter i kompatibla spel. Den har också inbyggt amiibo-stöd.

New Nintendo 2DS XL kommer i två olika färgkombinationer, White + Orange och Black + Turquoise och släpps den 28 juli.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy släpps den 6 oktober!

Att lösa svåra mysterier verkar ligga väl förankrat i Layton-släkten! I äventyret Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy är det professor Laytons dotter Katrielle som står i centrum och löser mysterierna i faderns frånvaro.


Fånga Salazzle hos GameStop

Hämta en kod hos GameStop mellan 18 augusti och 18 september, eller så långt lagret räcker.


Nintendo sänder live från Gamescom

Super Mario Odyssey-producenten Yoshiaki Koizumi och Metroid-producenten Yoshio Sakamoto med i live-sändningar från Nintendos monter


---

Populära Nintendo Switch-spel

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ett spel som forcerar gränserna för denna lovordade spelserie.

I The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer du att resa över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget...

Läs mer

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Kör förbi dina motspelare i den definitiva versionen av Mario Kart 8!

Avnjut den ultimata versionen av Mario Kart 8 var som helst och när du vill.
Tävla mot dina vänner på land, under vattnet, i luften och till och...

Läs mer

Splatoon 2

Splatoon 2

Sätt färg på världen, och dina motståndare i världens färgstarkaste shooter!

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser\'s Minions

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions

Rädda prinsessan Peachs röst, kungariket Beanbean och ... Bowser?!

Spelet som startade hela Mario & Luigi-serien är tillbaka och ser bättre ut än någonsin tidigare. I denna förnyade klassiker ska Mario och Luigi...

Läs mer

DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King

DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King

Ett RPG-äventyr som tar med dig på en fantastisk resa i klassisk Dragon Quest-anda!

Följ med på ett storslaget RPG-äventyr och rädda ett fullkomligt lamslaget kungarike! Äventyret börjar när hovgycklaren Dhoulmagus anländer...

Läs mer

Poochy & Yoshi\'s Woolly World

Poochy & Yoshi's Woolly World

Följ med till en färgglad, vacker värld som är gjord helt av garn! Ett otroligt mysigt äventyr med Yoshi och Poochy väntar på dig!

Kanske har du redan spelat Yoshi’s Woolly World som finns till Wii U? Alla de banorna som fanns i det spelet finns också i detta äventyret. Utöver...

Läs mer

---