fbpx

Spelsommaren är fortsatt glödhet

Skriv ut
logo
Spela Nintendo Switch i tält

Hej Besökare,

Sommaren är fortsatt glödhet på spelfronten oavsett om du vill ge dig av på äventyr, jaga rymdvarelser eller sparka fotboll tillsammans med dina vänner. För Pokémon-fans är det nog till och med risk för solsting när de klassiska Pokémon Gold Version och Pokémon Silver Version, som ursprungligen släpptes till Game Boy Color, nu kommer till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 22 september. För att inte tala om Pokkén Tournament DX som släpps samma dag.

Vänliga hälsningar
Nintendo.se

---

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Gör dig redo för strid när Pokkén Tournament DX kommer till Nintendo Switch den 22 september

Pokkén Tournament DX är det första Pokémon-spelet till Nintendo Switch. Ta kontroll över någon av de 21 olika Pokémon i spelet för att besegra andra Pokémon i arena-strider. I denna nyversion av Wii U-spelet ges tillgång till flera nya fajters och även nya support-Pokémon. Dessutom har det tillkommit ett ”Team Battle”-läge som låter dig slåss som ett team och ett helt nytt ”Replay Mode” som gör att du kan spela in och dela dina strider. Med gruppmatcher kan du strida mot dina vänner i ett turneringsliknande spelläge.

---

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Spela som den legendariska prisjägaren Samus Aran och ta dig fram genom den fientliga terrängen på en utomjordisk planet full med onda varelser. Hennes uppdrag? Stoppa Metroiderna i denna nytolkning av hennes Game Boy-äventyr från 1991.

Samus arsenal har utökats med nya attacker och förmågor som garanterat kommer hjälpa henne att möta de dödliga överraskningar som väntar. I samband med att Metroid: Samus Returns släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-famljen den 15 september kommer en helt ny specialdesignad New Nintendo 3DS XL med artwork från spelet. Dessutom släpps två stycken nya amiibo. Den ena föreställandes Samus Aran och den andra en metroid.

---

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories

Förbered dig för ett monsteräventyr olikt något annat tidigare Monster Hunter-spel.

I Monster Hunter Stories tar du dig an rollen som en Rider snarare än en Hunter som i tidigare spel i serien. Samla och kläck monsterägg. Bli vän med monstren och bilda ett team av olika monster som hjälper dig under äventyrets gång. Delta i turordningsbaserade strider vilket är första gången i ett Monster Hunter-spel.

---

Fifa 18

FIFA 18

Dags att kicka fotboll när EA Sports FIFA 18 kommer till Nintendo Switch den 29 september.

Nu finns det helt nya sätt att spela i både single- och multiplayer i den mest sociala FIFA-upplevelsen någonsin. Med en uppsjö av olika kontroll- och skärmkonfigurationer så väl som stöd för Joy-Con, kan FIFA 18 till Nintendo Switch erbjuda en responsiv och medryckande spelupplevelse – oavsett på vilket sätt du väljer att spela.

FIFA 18 till Nintendo Switch är det mest kompletta portabla FIFA-spelet någonsin med spellägen som FIFA Ultimate Team, karriärsläge, Switch-tailored Kickoff och lokala säsonger.

---

Mario+Rabbids: Kingdom Battle

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Gör dig redo att rensa kungariket från de märkliga rabbids när Mario + Rabbids: Kingdom Battle släpps till Nintendo Switch den 29 augusti.

Det här är berättelsen om det oväntade mötet mellan Mario och de knasiga Rabbids. I Svampriket har det dykt upp en mystisk virvel som fört med sig massa Rabbids in i det en gång så fridfulla riket. För att återigen skapa ordning i Svampriket måste Mario, Luigi, Prinsessan Peach och Yoshi samarbeta med fyra stycken Rabbids-hjältar. Detta kommer föra dessa åtta på en resa genom fyra olika världar.

Upptäck en skruvad värld full av hemligheter och referenser till tidigare Mario-spel. Överlista de oförutsägbara fienderna i dynamiska turordningsbaserade strider och co-op-utmaningar och lös pussel på vägen. Upptäck ett modernt feel-good-äventyr designat exklusivt för Nintendo Switch och spela varsomhelst, närsomhelst och med vemsomhelst.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Provspela Super Mario Odyssey på Comic Con Stockholm

Ta chansen att spela nya favoritspel och var med i den ultimata amiibotävlingen där du kan vinna en av alla hittills lanserade amiibo!


Nintendo på GamesCom 2017

Nintendo öppnar Gamescom med nytt innehåll till Splatoon 2 och ARMS och senare i veckan kommer Super Mario Odyssey-producenten Yoshiaki Koizumi och Metroid-producenten Yoshio Sakamoto att delta i livesändningar från Nintendos monter.


---

Populära Nintendo Switch-spel

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe

Kör förbi dina motspelare i den definitiva versionen av Mario Kart 8!

Avnjut den ultimata versionen av Mario Kart 8 var som helst och när du vill.
Tävla mot dina vänner på land, under vattnet, i luften och till och...

Läs mer

Splatoon 2

Splatoon 2

Sätt färg på världen, och dina motståndare i världens färgstarkaste shooter!

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Hey! PIKMIN

Hey! PIKMIN

De mystiska varelserna som går under namnet Pikmin är redo att återigen följa med rymdresenären Captain Olimar på nya äventyr!

Pikmin gillar att följa efter Olimar och de gillar också att jobba hårt. Tryck på pekskärmen för att kasta Pikmin dit du behöver dem. De kommer...

Läs mer

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Äntligen får du möjlighet att avnjuta detta klassiska spel i en ny, modern form.

1992 släpptes det andra spelet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, i Japan. Nu för första gången kommer alla Fire Emblem-fans utanför Japan...

Läs mer

---