fbpx

Ta med Mario och Cappy på en resa jorden runt!

Skriv ut
logo
Super Mario Odyssey

Hej Besökare,

Sommaren är över och nu börjar hösten komma på allvar vilket brukar betyda högsäsong för spel. Så är det även i år och i oktober släpps några riktigt härliga spel till Nintendos konsoler. Vad sägs till exempel om att krypa upp i soffan och klura på några pussel i Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy, slåss mot tusentals fiender i Fire Emblem Warriors eller utforska nya enorma världar i Super Mario Odyssey?

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Höstens hetaste spel, Super Mario Odyssey närmar sig med stormsteg och snart är det äntligen här.

I detta stora och öppna äventyrsspel kommer Mario färdas till många olika platser med hjälp av luftskeppet Odyssey med målet att rädda prinsessan Peach från Bowsers bröllopsplaner. Tack vare den nya vännen Cappy har Mario fått helt nya rörelser och attacker som du måste bemästra såsom ”cap throw”, ”cap jump” och ”capture”. Med ”capture” kan du ta kontroll över och styra alla möjliga sorters föremål och fiender. Se fram emot en resa fullproppad med hemligheter och nya platser att upptäcka. Släpps till Nintendo Switch 27 oktober.

Nya amiibo

I samband med att Super Mario Odyssey släpps, lanseras det också tre nya amiibo. Det är Peach, Mario och Bowser i sina finaste bröllopskläder. Dessa amiibo släpps både separat men även i ett 3-pack för den som vill ha alla.

Den 6 oktober släpps dessutom Koopa Troopa och Goomba som amiibo.

---

Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors

Drabba samman med horder av soldater och våldsamma monster när Marth, Xander, Corrin och andra Fire Emblem-hjältar släpper lös sina otroligt kraftfulla Dynasty Warriors-liknande attacker.

Ta kontroll över kända original-karaktärer från Fire Emblem-serien. Ge dem strategiska kommandon mitt i striderna och para ihop olika hjältar för att tillsammans utföra häpnadsväckande attacker. Lås upp nya spelbara hjältar med egna unika rörelser, specialattacker, vapen och röster i detta storskaliga actionspel från samma team som gjorde Hyrule Warriors.
 
Fire Emblem Warriors släpps både till Nintendo Switch och New Nintendo 3DS (Observera att 3DS-versionen enbart fungerar på New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL och New Nintendo 2DS XL). Nintendo Switch-versionen kommer också att få en Limited Edition-utgåva innehållandes spelet, originalsoundtracket på tre stycken CD-skivor och ett antal samlarkort.

Alla tidigare släppta Fire Emblem-amiibo fungerar tillsammans med Fire Emblem Warriors. Likaså de nya figurerna Chrom och Tiki som släpps samtidigt med spelet den 20 oktober.

---

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Att lösa svåra mysterier verkar ligga väl förankrat i Layton-släkten!

I äventyret Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy är det professor Laytons dotter Katrielle som står i centrum och löser mysterierna i faderns frånvaro. Detta spelet innehåller fler pussel än något tidigare Layton-spel och dessutom går det att ladda ned bonuspussel dagligen under ett helt år med start på releasedagen.

Handlingen i spelet börjar med att Katrielle är i full gång med att starta sin egen detektivbyrå på Chancer Lane och på så sätt få den uppmärksamhet som krävs för att hon ska kunna få fler ledtrådar i jakten på sin försvunna pappa.

---

Tre nya spel i Nintendo Selects-serien

Nintendo Selects

Nu har du chansen att  komplettera spelsamlingen med tre riktigt starka titlar.

Har du nyligen börjat spela Nintendo 3DS eller av någon anledning missat att köpa de klassiska 3DS-spelen Luigi’s Mansion 2, Kirby Triple Deluxe eller Super Mario 3D Land så har du snart chansen igen. Dessa tre spel kommer nämligen släppas i nya Nintendo Selects-utgåvor till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 13 oktober. Passa på att komplettera din samling med tre stycken riktiga godbitar till spel.

I Luigi’s Mansion 2 axlar du rollen som Luigi som måste trotsa sina rädslor och bekämpa stora mängder spöken. Kirby Triple Deluxe är ett helmysigt spel i klassisk Kirby-anda där du i sedvanlig ordning kan suga in och kopiera dina fienders förmågor. Super Mario 3D Land tar det bästa från de klassiska Mario-spelen och blandar detta med en fantastisk 3D-stil.

---

New Nintendo 3DS: SNES Edition

New Nintendo 3DS XL SNES Edition

Den 13 oktober blir det extra festligt för alla som älskar den klassiska Nintendo-konsolen Super Nintendo. Då släpps nämligen New Nintendo 3DS XL SNES Edition vilket är en New Nintendo 3DS XL med design ifrån den gamla retrokonsolen från 90-talet. Denna version återspeglar designen från Super Nintendo. Till och med knapparnas färg är desamma som på originalhandkontrollen.  

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Fire Emblem Warriors får DLC

Nya spelbara karaktärer och vapen kommer till spelet efter lanseringen.


Nyheter från Nintendo Direct

Nintendo har mängder av kommande spel på gång till Nintendo Switch och Nintendo 3DS.---

Populära Nintendo Switch-spel

Pokkén Tournament DX

Pokkén Tournament DX

Ta kontroll över en Pokémon och klättra på rankinglistorna för att bli den bästa tränaren i Ferrum-regionen!

Säg hej till det första Pokémon-spelet till Nintendo Switch. Ta kontroll över någon av de 21 olika Pokémon i spelet för att besegra andra Pokémon...

Läs mer

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tar dig tillbaka till där allt började för Street Fighter-serien, men med nya kontrollmöjligheter, spellägen, onlinespelande med mera.

När du har din Nintendo Switch i dockan kan du och dina vänner väldigt smidigt ta en fajt bara genom att använda varsin Joy-Con. Kämpa tillsammans...

Läs mer


---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Story of Seasons: Trio of Towns

Story of Seasons: Trio of Towns

Spelet där du blir bonde och sköter allt som har med bondgården att göra

Ta hand om en stor bondgård som ligger i närheten av tre stycken helt olika och spännande städer. Välj vilket liv du vill leva i Story of Seasons:...

Läs mer

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Ett övernaturligt äventyr väntar i Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Detta är den ultimata versionen av Yo-Kai Watch 2 med allt innehåll från originalversionerna plus massor av nytt material såsom nya uppdrag, nya platser...

Läs mer

---