fbpx

Idag släpps Super Mario Odyssey till Nintendo Switch

Skriv ut
logo
Super Mario Odyssey

Hej Besökare!

Comic Con-mässan som hölls i september i Stockholm blev en riktig succé med massor av besökare som ville uppleva våra spel. Extra glad är nog Alexander som var den som vann alla 150 amiibo-figurer i den ”ultimata amiibo-tävlingen”. Vi passade på att ställa några frågor till honom och svaren på dessa frågor kan ni läsa här. Ett stort grattis säger vi till Alexander och vi hoppas att han kommer få stort nöje av den fina amiibo-samlingen.

Nu när vintern och kylan närmar sig funderar kanske några av er på att fly bort mot varmare breddgrader. Men misströsta inte, i Super Mario Odyssey till Nintendo Switch kan du resa jorden runt till massor av härliga och varierade platser. Vad sägs till exempel om storstadsvimlet i New Donk City eller det färgglada matparadiset Luncheon Kingdom? I Super Mario Odyssey finns någonting för alla!

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Nintendo Switch - Super Mario Odyssey Edition

Super Mario Odyssey Bundle

Om du inte redan har Nintendo Switch men ändå vill spela Super Mario Odyssey bör du kolla in det här paketet extra noga.

I samband med att Super Mario Odyssey släpps kommer det också en Nintendo Switch-bundle med Mario-röda Joy-Con-kontroller. Dessa kontroller kan inte köpas separat utan finns bara med i denna utgåva. Förutom Nintendo Switch samt alla nödvändiga kablar och tillbehör så ingår det också en nedladdningskod för Super Mario Odyssey om du köper detta paket.

---

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Den 17 november släpps detta enorma action-rollspel till Nintendo Switch. Lev ett annat liv i en annan värld – Spela som vilken typ av karaktär du än kan föreställa dig och gör vad du vill; besegra drakar, utforska dungeons, interagera med personer i världen, bygg ett hus, bilda familj och bemästra färdigheter, magi och vapen. Detta legendariska open world-äventyr låter dig nu också spela varsomhelst, hemma vid din TV eller när du är på språng. Spelet inkluderar helt nya Nintendo Switch-exklusiva funktioner såsom rörelsekontroll för strider och för att dyrka upp lås.

Spelet innehåller också kläder och utrustning från The Legend of Zelda-serien och har även amiibo-stöd. Utöver detta ingår också alla officiella tilläggspaket såsom Dawnguard, Heartfire och Dragonborn.

---

Snipperclips Plus

Snipperclips Plus: Cut it out together!

I Snipperclips Plus: Cut it out, together! sätts din kreativitet och din samarbetsförmåga på prov. Pappersvännerna Snip och Clip måste klippa varandra till rätta former för att kunna ta sig förbi svåra hinder. I denna uppdaterade version av spelet får du med alla banor från originalversionen men också fler än 30 nya banor, nya utmaningar och nya funktioner. Visa att du är lite vassare än alla andra i ”Blitz Mode” där 2–4 spelare tävlar i en rad olika pusselutmaningar. I spelläget ”Party Mode” kan upp till fyra spelare samarbeta för att lösa roliga pussel. Den 10 november kan du spela detta mysiga pusselspel på Nintendo Switch.

---

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun / Pokémon Ultra Moon

Gör dig redo för nya spännande äventyr i Alola-regionen.

Nya Pokémon-former har upptäckts i Alola-regionen. Dessa former påminner om de legendariska Pokémon Solgaleo, Lunala och Necrozma som först upptäcktes i Pokémon Sun och Pokémon Moon. Bege dig ut på en episk resa och lös mysteriet bakom dessa fascinerande Pokémon. Gör dig redo för ett utökat äventyr där du kan utforska mer av Alola-regionen, fånga fler fantastiska Pokémon och strida mot fler fiender. Dessa spel släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-famlijen den 17 november.

För den som verkligen älskar Pokémon släpps det samma dag flera olika specialutgåvor av spelen. Både Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon kommer att släppas som SteelBook-utgåvor och för den som vill ha den fulla upplevelsen så släpps också en Ultra Dual Edition som innehåller båda spelen.

---

New Nintendo 2DS XL Poké Ball Edition

New Nintendo 2DS XL Poké Ball Edition

Spela Pokémon med oslagbar stil

Visa att du är den bästa och mest hängivna Pokémon-tränaren i hela världen genom den här urtjusiga New Nintendo 2DS XL-utgåvan som är utsmyckad som en Poké Ball. Släpps samma dag som Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon, nämligen den 17 november.

---

Style Boutique 3

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

I Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star driver du din egen mode-butik, träffar kunder och hittar klädstilar som passar deras behov. Denna gång kommer kundernas berättelser att utvecklas på olika sätt beroende på vilka outfits du väljer. Bli en top-stylist och arbeta med framtidens stjärnor. Vilken stil kommer de ha när de gör sin scen-debut? Det är upp till dig att bestämma. Välj mellan över 20 000 nya och återvändande modekläder och föremål. Spelet släpps till Nintendo 3DS den 24 november.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Spela in videoklipp med Nintendo Switch i ny uppdatering

En ny systemuppdatering till Nintendo Switch gör det möjligt att spara videoklipp från utvalda spel.


Gör dig redo för fajt i Kirby Battle Royale den 3 november!

Utmana dina vänner och låt kampen börja! Den tredje november släpps Kirby Battle Royale till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen.


---

Populära Nintendo Switch-spel

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ett spel som forcerar gränserna för denna lovordade spelserie.

I The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer du att resa över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget...

Läs mer

Splatoon 2

Splatoon 2

Sätt färg på världen, och dina motståndare i världens färgstarkaste shooter!

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Layton\'s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires\' Conspiracy

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy

Lös mysterier och pussel och ta reda på vad som hänt med professor Layton

Att lösa svåra mysterier verkar ligga väl förankrat i Layton-släkten! I äventyret Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’...

Läs mer

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

Äntligen får du möjlighet att avnjuta detta klassiska spel i en ny, modern form.

1992 släpptes det andra spelet i Fire Emblem-serien, Fire Emblem Gaiden, i Japan. Nu för första gången kommer alla Fire Emblem-fans utanför Japan...

Läs mer

---