fbpx

Lös mysterier med Pikachu och rädda Dreamland med Kirby

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Hoppas att du har det bra och att det blir mycket spelande. I mars har vi flera spännande spel att se fram emot. Vilka dessa är kan du läsa om nedan. Nu närmar sig också 27 april då Nintendo Labo släpps och vi på Bergsala längtar tokmycket efter detta. Nintendo Labo är ett helt nytt spelkoncept där du på ett innovativt och lekfullt sätt skapar olika föremål i kartong som fungerar tillsammans med Nintendo Switch.

Nintendo släppte nyligen tre nya trailers som på ett djupgående sätt går igenom och visar vad du kommer kunna skapa. Kolla gärna in följande videos om du vill veta mer:

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Gratis uppdatering till Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Det är dags att visa prov på dina ballong-gömmar-kunskaper och utmana människor över hela världen! Nyligen släpptes en uppdatering till Super Mario Odyssey som lägger till det helt nya spelläget Luigi's Balloon World. För att få tillgång till detta spelläge måste du ladda ner den kostnadsfria uppdateringen till spelet. Du måste också ha klarat spelets huvuduppdrag innan detta spelläge låses upp.

I Luigi's Balloon World finns två huvudsakliga spelsätt. I "Find it" gäller det för dig att leta upp gömda ballonger på utsatt tid och i "Hide it" är det din tur att gömma en ballong för andra att hitta. Klättra högre upp på rankinglistan genom att hitta gömda ballonger, men även genom att gömma ballonger väl för andra spelare. Med denna uppdatering kommer också nya filter för Snapshot Mode samt nya kläder.

---

Nytt om Splatoon 2

Splatoon 2

De senaste forskningsrönen från forskarna på Squid Research Lab har precis kommit in. De låter meddela att Pearl och Marina inom kort kommer att släppas som amiibo-figurer. Det kommer också att släppas en splitterny bana, Goby Arena, som utspelar sig på en basketplan. Utöver detta kommer det helfräscha vapnet Dark Tetra Dualies. Med detta kan du göra upp till fyra rullande undanmanövrar och samtidigt skjuta. Mer information kommer att avslöjas längre fram.

---

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies

Den 16 mars är det återigen dags att stifta bekantskap med den rosa fluffbollen Kirby. Då släpps nämligen Kirby Star Allies till Nintendo Switch. Denna gång är han dock inte ensam. Genom att kasta hjärtan på dina fiender blir dessa snälla och kan hjälpa dig genom spelet. Bilda ett team på upp till fyra olika karaktärer. Du kan också samarbeta med upp till tre av dina vänner. Kombinera olika kopieringsförmågor och få tillgång till så kallade ”Friend abilities”. Kraftfulla fiender kommer stå i er väg, inklusive ett okänt hot från yttre rymden. Kan Kirby och hans vänner tillsammans rädda Dreamland?

---

Detective Pikachu

Detective Pikachu

Den 23 mars släpps Detective Pikachu till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. I det här spelet spelar du som Tim som stöter på en alldeles speciell Pokémon. En kaffedrickande Pikachu som kan prata och som dessutom säger sig vara en riktigt grym detektiv vilket Tim verkligen behöver just nu. Det är nämligen som så att Tims pappa är försvunnen sedan en tid tillbaks. Nu måste Tim och Detective Pikachu lösa detta mysterium och ta reda på sanningen om detta mystiska försvinnande.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Ny trailer för Detective Pikachu

Spana in nya karaktärer och spelsekvenser i den nya trailern för Detective Pikachu, som släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 23 mars. Om du förbokar har du dessutom chans att få tag på ett urtjusigt tema till hemmaskärmen!


Nytt spelläge till Super Mario Odyssey

Idag släpptes en uppdatering till Super Mario Odyssey som lägger till det helt nya spelläget Luigi's Balloon World.


---

Populära Nintendo Switch-spel

Splatoon 2

Splatoon 2

Sätt färg på världen, och dina motståndare i världens färgstarkaste shooter!

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Häng med Mario och Cappy på ett nytt storslaget 3D-äventyr som tar dem jorden runt.

Med hjälp av sina nya fantastiska förmågor måste Mario samla på månar för att kunna starta upp luftskeppet Odyssey och rädda Prinsessan Peach...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Mario Party:  The Top 100

Mario Party: The Top 100

De 100 bästa minispelen från tidigare Mario Party-spel samlade i ett bärbart format till Nintendo 3DS

I åratal har Mario Party-serien fört oss samman kring våra hemkonsoler - ända sedan det första spelet släpptes till Nintendo 64. Vi partade som...

Läs mer

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Ett klassiskt Metroid-äventyr återvänder, ombyggt från grunden.

Spela som den legendariska prisjägaren Samus Aran och ta dig fram genom den fientliga terrängen på en utomjordisk planet full med onda varelser. Hennes...

Läs mer

---