fbpx

Datasäkerhet, Nintendo på E3 och Nintendo-spel i alla genrer

Skriv ut
logo
Mario Tennis Aces

Hej Besökare!

Den 25 maj 2018 träder en ny dataskyddsförordning i kraft som ersätter PUL och har som syfte att stärka din rätt till din personliga data. Detta innebär att vi som företag inte ska lagra mer information om dig än vad som är nödvändigt för att erbjuda en tjänst som du beställt. För att kunna skicka nyhetsbrev till dig behöver vi veta ditt namn och din e-postadress och det är uppgifter vi sparar i våra system tills dess att du väljer att säga upp din prenumeration. Om du säger upp din prenumeration tar vi bort alla uppgifter om dig i vårt system. Under tiden som ditt namn och e-postadress finns i vårt system är det endast de som skickar ut nyhetsbreven som har tillgång till din information.

Om du vid ett tidigare tillfälle lämnat adress, telefonnummer och/eller annan info för att delta i en tävling eller liknande är detta information som vi inte längre har tillgång till. Vi raderar all information, undantaget namn och e-postadress för nyhetsbrevsprenumeranter, snarast efter att en tävling avslutats och vinnarna har fått sina priser.

Om du vill fortsätta prenumerera på vårt nyhetsbrev behöver du inte göra någonting. Om du vill avsluta din prenumeration kan du klicka längst ner i brevet där det står "avsluta din prenumeration". Det går även att avsluta din prenumeration via vår hemsida.

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Nintendo på E3

Nintendo på E3

Den stora amerikanska spelmässan E3 närmar sig med stormsteg och självklart kommer Nintendo vara på plats och visa upp nya och heta spel. Bland annat kommer vi att få veta mer om det kommande Super Smash Bros.-spelet till Nintendo Switch.

För Nintendos del börjar det roliga den 12 juni kl. 18:00 då de kommer sända en videopresentation av nya spel som ska släppas till Nintendo Switch under 2018.

Videopresentationen kommer att följas upp av tre dagar med Treehouse: Live där utvecklare är med och presenterar sina spel. I dessa sändningar kommer du få en mer detaljerad och djupgående bild av de olika spelen.

Utöver detta kommer Nintendo också hålla turneringar i Splatoon 2 och det kommande Super Smash Bros.-spelet till Nintendo Switch. Det kommer med andra ord bli ett riktigt fullspäckat schema med mycket skojigt att se fram emot.

---

Hyrule Warriors: Definite Edition

Hyrule Warriors Definitive Edition

Ladda upp för strid med Hyrules mäktigaste legender när Hyrule Warriors Legends släpps till Nintendo Switch den 18 maj. Slå ner hela legioner av fiender med överdrivet kraftfulla Dynasty Warriors-liknande attacker. Växla mellan ett stort antal mycket omtyckta karaktärer för att förbättra dina strategiska möjligheter.

Innehåller alla kartor, karaktärer och uppdrag från både Hyrule Warriors till Wii U och Hyrule Warriors: Legends till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen men även allt tidigare släppt nedladdningsbart innehåll. Utöver detta ingår helt nya Link- och Zelda-kläder som baserar sig på designen från The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

---

Dillon's Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead-Heat Breakers

Dillon’s Dead Heat Breakers är ett actionfyllt tower defence-spel där du intar rollen som bältdjuret Dillon. Stoppa fiendeinvasioner och rädda den postapokalyptiska världen. Denna gång slår sig Dillon samman med en djurversion av din egen Mii-figur. Var strategisk och använd hela teamet. Du kommer behöva deras hjälp när du möter vågor av transformerande monster. Rullar in på Nintendo 3DS den 25 maj.

---

Sushi Strikers

Sushi Striker – The Way of Sushido

Bli en sushi-samuraj, matcha tallrikar och sushirätter och upplev det ultimata matkriget. Matcha färgade tallrikar och samma typ av sushi för att skicka över stora högar av tallrikar till din motståndare i detta snabba rullbands-sushi-spel. Ju fler tallrikar du matchar, desto högre blir din tallrikshög som du kan skicka över och dina attacker blir kraftigare. Försvara ditt hemland från invaderande fiender så att fler människor kan njuta av utsökt sushi i fred. Må den bästa sushi-samurajen vinna. Släpps 8 juni både till Nintendo 3DS och Nintendo Switch.

---

Harvest Moon: Light of Hope

Harvest Moon - Light of Hope

Du beger dig ut på en resa för att starta ett nytt liv med förhoppningen om att få ett välbehövligt miljöombyte. Vädret har dock andra planer och skeppet du färdas med drabbas av en monsun och sjunker till havets botten. Du driver in till en liten hamnstad som också den slagits i spillror av stormen. Det är nu upp till dig att återuppbygga staden och rädda fyren… men det kommer inte vara lätt. Genom hårt arbete med att odla grödor, sköta boskap och att samla material för reparationer kommer du kunna skapa nya vänner, bilda familj, återuppliva fyren och rädda staden, ditt nya hem!  Släpps 22 juni till Nintendo Switch.

---

Mario Tennis Aces

Mario Tennis Aces

Den 22 juni är det dags för Mario att kliva in på spelplanen i sina tjusigaste tennis-kläder för intensiva matcher mot fler än 15 spelbara karaktärer, alla med unika färdigheter. I Mario Tennis Aces är det viktigt att läsa av och observera din motståndares position och slag för att avgöra vilket slag som ger dig övertaget. Upp till fyra spelare kan tävla mot varandra antingen online eller lokalt och ett story-läge återvänder till spelserien för första gången sedan Mario Tennis: Power Tour till Game Boy Advance. Med spelläget Swing Mode kan ni dessutom använda Joy-Con-kontrollerna som ett riktigt tennisrack.

---

Flipping Death

Flipping Death

Välkommen till Flatwood Peaks, en liten egendomlig stad med ett problem - döden är på semester. Spela som Penny och hjälp fångna spöken med din pålitliga lie. Vänd på hela spelvärlden och lös pussel både på de levandes och de dödas sida medan du sakta men säkert tar reda på sanningen om din egen mystiska död. Detta spel som är en spirituell uppföljare till det älskade Stick it to the Man från spelstudion Zoink Games innehåller en unik blandning av äventyr och plattformande och utspelar sig i en skruvad och färgrik värld. Detta spel släpps i augusti till Nintendo Switch.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Testa Mario Tennis Aces redan den första juni

Alla som ser fram emot Mario Tennis Aces som släpps den 22 juni kan nu också glädjas av att testa en demo av spelet redan den första juni, för då startar en Mario Tennis Aces-onlineturnering.


Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System är på väg tillbaka

Miniversionen av den omåttligt populära retrokonsolen gör comeback i sommar.


---

Populära Nintendo Switch-spel

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ett spel som forcerar gränserna för denna lovordade spelserie.

I The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer du att resa över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget...

Läs mer

Splatoon 2

Splatoon 2

Sätt färg på världen, och dina motståndare i världens färgstarkaste shooter!

”Claim Turf” och "Stay Fresh" när du vill, var du vill och med vem du vill i Splatoon 2, bara till Nintendo Switch. Traditionella fyra mot fyra i...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns

Ett klassiskt Metroid-äventyr återvänder, ombyggt från grunden.

Spela som den legendariska prisjägaren Samus Aran och ta dig fram genom den fientliga terrängen på en utomjordisk planet full med onda varelser. Hennes...

Läs mer

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Ett nytt ljus skiner över Alola-regionen

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen erbjuder en alternativ story som utspelar sig i samma värld som Pokémon...

Läs mer

---