fbpx

Vill du sätta färg på världen?

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Äntligen närmar sig den bästa årstiden för intensivt spelande, då en kan krypa upp i favoritsoffan med ett riktigt härligt lir utan betänkligheter. Förutom nya spännande spel så vill vi slå ett slag för den pågående Nintendo Labo-tävlingen med riktigt fina priser och också den kommande Splatoon 2-tävlingen där vi alldeles snart kommer att börja ta emot laganmälningar. I dagsläget är inte alla detaljer klara, men all information kommer att presenteras på vår hemsida inom några veckor. Är det du och ditt lag som kommer att kämpa för Norden i Europafinalen?

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Tävla med Nintendo Labo

Nintendo Labo-tävling

Det finns fortfarande tid om du vill vara kreativ med Nintendo Labo och tävla om en exklusiv specialutgåva av Nintendo Switch! Grabba tag i ett par kartongbitar och bygg din egna Toy-Con, eller plocka fram din kreativa sida och skapa en unik Toy-Con design med hjälp av pennor, klistermärken och annat du kan hitta.

För att vara med i tävlingen behöver du skicka in ditt bidrag innan 7 september.

---

Nintendo Labo: Vehicle Kit

NIntendo Labo: Vehicle Kit

Kör, dyk och flyg med Nintendo Labo: Vehicle Kit. Med detta kit kan du bygga ihop olika coola byggsatser, så kallade Toy-Con, i kartong. Perfekt både för familj och vänner som vill skapa, spela och upptäcka tillsammans! I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det att köra race, upptäcka en mystisk värld och bygga bilar som kan fightas med varandra. Varje fordon styrs på olika sätt och har speciella egenskaper. Med ubåten kan du till exempel skicka iväg en änterhake genom att trycka på en knapp. Dekorera gärna dina fordon för att sätta en personlig prägel på dem.

Nintendo Labo: Vehicle Kit finns i butik från 14 september.

---

SNK Heroines Tag Team Frenzy

SNK Heroines Tag Team Frenzy

Favorithjältinnorna från SNK samlas för att slåss tillsammans två mot två i SNK Heroines Tag Team Frenzy till Nintendo Switch. Utför en rad olika attacker i stridens hetta med bara en knapp. Växla mellan karaktärer och använd massor av olika föremål för att få övertaget. Tvinga in din motståndare i ett pressat läge och släpp lös din ultra-special-attack, Dreamfinish. Skräddarsy din karaktär, slå dig fram mot segern och visa vad du verkligen går för med några av fajtingvärldens allra bästa kvinnor.

SNK Heroines Tag Team Frenzy finns i butik från 7 september.

---

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps och
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters

Yo-Kai Watch är tillbaka och nu mer actionpackat än någonsin tidigare! Gillar du äventyr, att slåss mot stora bossar och träffa många coola karaktärer? Då är detta sannolikt spelet för dig! Här kan du träffa och bli kompis med de busiga, skygga och spännande varelserna Yo-kai. De kommer hjälpa dig i striderna! Använd också olika strategier, olika förmågor och föremål för att besegra de enorma bossarna. Du kan dessutom spela spelet med upp till tre vänner som har spelet, antingen lokalt eller online!

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps och Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad finns i butik från 7 september.

---

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country

Led en grupp legendariska hjältar i Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country. I denna fristående expansion, som utspelar sig 500 före händelserna i Xenoblade Chronicles 2, får vi följa Jin och hans älskade vän Lora. Tillsammans gör det allt för att överleva Malos vrede och hans förstörelse av världen. Med ett nytt och förfinat stridssystem passar detta rollspelsäventyr lika bra för nykomlingar till serien såväl som veteraner.

Xenoblade Chronicles 2: Torna ~ The Golden Country finns i butik från 21 september.

---

Flipping Death

Flipping Death

Välkommen till Flatwood Peaks, en liten egendomlig stad med ett problem - döden är på semester. Spela som Penny och hjälp fångna spöken med din pålitliga lie. Vänd på hela spelvärlden och lös pussel både på de levandes och de dödas sida medan du sakta men säkert tar reda på sanningen om din egen mystiska död. Detta spel som är en spirituell uppföljare till det älskade Stick it to the Man från spelstudion Zoink Games innehåller en unik blandning av äventyr och plattformande och utspelar sig i en skruvad och färgrik värld.

Flipping Death finns i butik från 28 september.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Nintendo på Gamescom med nya trailers och releasedatum

När Gamescom nu sparkas igång i Köln, Tyskland, har Nintendo avslöjat detaljer om vad som kommer att visas under veckan. 


Nintendo Switch Online går live i andra halvan av september!

Medlemmar får tillgång till online multiplayer, ett växande bibliotek av NES-titlar och mycket mer


---

Populära Nintendo Switch-spel

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Ett nytt och spännande Pokémon-RPG till Nintendo Switch

Läs mer

Nintendo Labo: Robot Kit

Nintendo Labo: Robot Kit

Skapa och ta kontroll över din egen robot! I det här paketet finns allt du behöver för att bygga ihop och designa en robotdräkt som gör att du kan...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star är det fjärde spelet i Style Boutique-serien. Över 2,4 miljoner Style Boutique-spel har sålts...

Läs mer

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Moon

Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen erbjuder en alternativ story som utspelar sig i samma värld som Pokémon...

Läs mer

---