fbpx

Partydags med Mario!

Skriv ut
logo
banner

Hej Besökare!

Äntligen är det höst, spelandets förlovade årstid, då det bästa en kan göra är att krypa upp i soffan med en riktigt skön handkontroll och spela igenom sina favoritspel igen, eller kanske hitta nya favoriter bland spelen som släpps.

Ett spel som vi tycker att ni ska kolla in lite extra noga nu är Splatoon 2, för snart kommer det att dyka upp mer information om det europeiska mästerskapet. Så samla gärna ihop tre vänner och färglägg varenda bana och spelläge som finns och gör er redo att ta er an resten av Europa. För visst vore det fantastiskt om ett lag från Norden sopade mattan med resten av Europa och tog hem segern.

Mer information om Splatoon 2 European Championship kommer att presenteras på vår hemsida.

Vänliga hälsningar
Bergsala

---

Super Mario Party

Super Mario Party

Mario Party-serien anländer till Nintendo Switch fullpackat med skoj till alla! 

Det vanliga brädspelsupplägget har fått en uppgradering med djupare strategiska element såsom specifika tärningar för varje karaktär. Spelet introducerar även helt nya sätt att spela, inklusive minispel som endast kan spelas med Joy-Con och helt nya spellägen som passar både vänner och familj.

I Super Mario Party turas fyra spelare om att gå på spelplanen i jakten på stjärnor. Det går även att para ihop två Nintendo Switch-konsoler för dynamiska spelsätt såsom det helt nya Toad's Rec Room.  I Super Mario Party blandas nya spellägen och nya minispel blandas med det välkända brädspelsupplägget.

Äntligen kan du starta ett party varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

---

The World Ends with You -Final Remix-

The World Ends with You -Final Remix-

Det kritikerrosade spelet från Nintendo DS kommer som remix till Nintendo Switch

När spelets huvudperson Neku plötsligt stöter ihop med den mystiska tjejen Shiki fastnar han i ett dödligt spel. Hela hans existens kommer att raderas om han inte klarar av att utföra en rad olika skruvade uppdrag. 

Hoppa in i de olika rytmiska striderna och använd spelets traditionella kontrollmetod eller dina Joy-Con för ett nytt och fräscht sätt att spela på. Detta action-RPG kommer också innehålla ett stort nytt scenario som knyter an till storyn i spelet. 

The World Ends with You -Final Remix- släpps till Nintendo Switch den 12 oktober.

---

Dark Souls: Remastered

Dark Souls Remastered

Återupplev det kritikerrosade och genre-definierande spelet som blev starten på Dark Souls-serien.

När Dark Souls anländer till Nintendo Switch har du möjlighet att spela varsomhelst, närsomhelst, och den här versionen innehåller förutom grundspelet även DLC-paketet Artorias of the Abyss.

Dyk ner i en episk mörk fantasy-värld drabbat av förfall. Utforska den intrikata världskartan full av dolda passager, dungeons och hemligheter och lär dig mer om dess djupt rotade mytologi. 

Dark Souls: Remastered släpps till Nintendo Switch den 19 oktober.

---

Luigi’s Mansion

Luigi's Mansion

GameCube-klassikern gör sig redo att hemsöka Nintendo 3DS-familjen

Luigi beger sig till herrgården där Mario försvann för att ta reda på vad som har hänt och förhoppningsvis rädda sin försvunna bror. Endast utrustad med en spöksugande dammsugare, svajande mod och ett gott hjärta är det upp din den grönklädde hjälten att övervinna sin egen rädsla och besegra allt som hemsöker den kusliga herrgården.

Luigi’s Mansion släpps till Nintendo 3DS den 19 oktober.

---

Senaste nytt på Nintendo.se

Fånga Zeraora

Hämta en kod hos GameStop mellan 1 oktober och  15 november, eller så långt lagret räcker.


De europeiska vinnarna i Nintendo Labo Creators Contest är korade

Vinnarna i tre kategorier – Ny skapelse, Dekoration, och Barn – valdes ut bland hundratals bidrag som skickats in från hela Europa. Med i juryn fanns några av utvecklarna bakom Nintendo Labo med.


---

Populära Nintendo Switch-spel

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Pokémon: Let's Go, Eevee! bjuder på ett spännande nytt Pokémon-RPG till Nintendo Switch med underbar HD-grafik och spelfunktioner som är tillräckligt...

Läs mer

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! bjuder på ett spännande nytt Pokémon-RPG till Nintendo Switch med underbar HD-grafik och spelfunktioner som är tillräckligt...

Läs mer

---

Populära spel till Nintendo 3DS-familjen

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

I detta spel, som är det senaste i Yo-Kai Watch-serien kan du spela med upp till tre av dina vänner, antingen lokalt eller online, medan ni slåss mot...

Läs mer

Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad

I detta spel, som är det senaste i Yo-Kai Watch-serien kan du spela med upp till tre av dina vänner, antingen lokalt eller online, medan ni slåss mot...

Läs mer

---