fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Ta ett dyk i Animal Crossing: New Horizons

  Flera nya gratis uppdateringar är på väg till Animal Crossing: New Horizons. Den första kommer den 3 juli.

  Snart kan spelare hoppa i plurret vid sina egna paradisöar. En serie nya, gratis uppdateringar är nämligen på väg till Animal Crossing: New Horizons, för Nintendo Switch. Uppdateringarna kommer att tillföra nya funktioner, inklusive möjligheten att simma och dyka efter havsdjur,  och en mängd nya föremål som möbler i sjöjungfrutema. De här nya uppdateringarna släpps under sommaren och senare under året.

  Sommaruppdateringen som kommer den 3 juli innehåller följande:

  • Simma och dyka  – Ta tag i en våtdräkt och gör dig redo att möta öns marina liv. Väl ute på simtur passar det bra att dyka ner under ytan för att upptäcka havslevande djur som lämpar sig väl för donation till museet, där Blathers står redo med lite rolig fakta.
  • Pascal har spännande recept – Under tiden spelare simmar omkring kan de träffa på  den vänliga  besökaren Pascal som verkligen verkar gilla musslor. Om spelare upptäcker en när de dyker kommer han att fråga om han kan få den. Som tack erbjuder han DIY-recept med sjöjungfrutema.
  • Gulliver? – Efter att ha laddat ner den kostnadsfria uppdateringen, kan en bekant figur, men med en något annorlunda klädsel spolas upp på stranden. Genom att hjälpa honom kommer han att skicka en speciell belöning för att visa sin uppskattning.

  Ytterligare en sommaruppdatering är planerad att släppas tidigt i augusti.

  Animal Crossing: New Horizons