fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  Provspela Super Mario Odyssey på Comic Con Stockholm

  Ta chansen att spela nya favoritspel och var med i den ultimata amiibotävlingen där du kan vinna en av alla hittills lanserade amiibo!

  Mellan den 15–17 september hålls Comic Con Stockholm på Kistamässan i Stockholm. Comic Con Stockholm är Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur. Där kommer det samlas mängder av människor som älskar allt inom spel, TV & film, comics, cosplay, gadgets, kläder och leksaker. Tillsammans med GameStop erbjuder mässan ett stort och dedikerat spelområde med alla de största spelföretagen och det senaste från spelvärlden.

  Nintendo på Comic Con

  Vi finns förstås på plats för att visa upp några av de allra mest storslagna spelen till Nintendos plattformar. Med en monteryta på 250 kvadratmeter kommer det finnas gott om spelstationer där du och dina polare kan provspela de allra största kommande spelen till Nintendo Switch och Nintendo 3DS.

  Bli en av de första i Sverige att provspela höstens hetaste spel, Super Mario Odyssey. Ta också chansen att utforska de fientliga rymdmiljöerna i Metroid: Samus Returns eller testa Pokkén Tournament DX. I Nintendos monter finns någonting för alla och just DU som läser detta är inbjuden att komma och hänga med oss!

  Den ultimata amiibotävlingen!

  Förutom möjlighet att provspela några riktigt heta spel (se listan nedanför) kan en lyckligt lottad person vinna ett exemplar av ALLA hittills lanserade amiibo. Ja, du läste rätt, alla amiibo-figurer som vi på Bergsala AB har lanserat går att vinna i vad vi kallar "Den ultimata amiibotävlingen!". I priset ingår nästan 150 olika amiibo till ett uppskattat värde av 30000 sek.

  Tävlingen är endast öppen för besökare på Comic Con Stockholm och mer information om hur du går tillväga för att vinna alla dessa underbara figuriner kommer att finnas på plats i vår monter.

  Vinnaren presenteras på vår hemsida senast den 1 oktober.

  Hitta nya favoritspel i vår monter

  Förutom de redan lanserade spelen The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, Arms, 1-2 Switch och Splatoon 2 finns kommer följande spel att finnas spelbara i vår monter*.

  *Observera att den här listan kan komma att fyllas på eller förändras ifall ett spel får ge plats åt ett annat eller om något spel kräver mer yta än beräknat.

  För att läsa mer om Comic Con Stockholm och för att köpa biljetter besök gärna deras hemsida så att du inte missar något.