fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • En ny säsong med mästerskap i Super Smash Bros. Ultimate och Splatoon 2 börjar i sommar!

En ny säsong med mästerskap i Super Smash Bros. Ultimate och Splatoon 2 börjar i sommar!

Det första kvalet hålls på gamescom i augusti, och med det är det bekräftat att European Championships fortsätter under 2020.

Dammet har knappt lagt sig efter de spännande finalerna som hölls i Los Angeles under juni, men redan nu kan vi bekräfta att nya turneringar i Super Smash Bros. Ultimate och Splatoon 2 European tournaments är på ingång! Det första regionala kvalet i Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 och Splatoon 2 European Championship 2019-2020 äger rum på gamescom i Cologne, Tyskland i augusti.

I förra säsongen var det Team Ehre från Tyskland och Alliance Rouge från Frankrike som besegrade allt motstånd och utsågs till europeiska mästare i respektive, Super Smash Bros. Ultimate och Splatoon 2, European Championships. Båda lagen förtjänade verkligen sina platser i världsmästerskapen som hölls precis innan E3 i Los Angeles. Tyvärr blev båda lagen besegrade och lyckades inte plocka hem några vinster till Europa.

Team Ehre, som verkade ha ett underläge innan European Smash Ball Team Cup 2019, bevisade att allting är möjligt genom att besegra de franska förhandsfavoriterna Team Guezmer, i finalen som hölls i Amsterdam. Alliance Rogue besegrade 2018 års vinnare, det franska laget BackSquids med 4-1! Frågan är; kommer Team Ehre och Alliance Rogue återvända och ta hem segern igen, eller är det något av lagen de besegrade i förra säsongen som får revansch? Kanske får vi se helt nya lag och utmanare kamma hem vinsten!

Spelare som vill vara med i någon av turneringarna kan göra så genom att delta i lokala kval. Mer information om när och hur detta går till i Norden kommer att presenteras på Nintendo.se. Mer information om om European Championships 2019-2020 kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.