fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny sajt för dig som vill tävla i Super Smash Bros. Ultimate

Ny sajt för dig som vill tävla i Super Smash Bros. Ultimate

Nu finns en ny sajt för alla som vill hitta turneringar i Super Smash Bros. Ultimate. Oavsett om du är nybörjare eller veteran så är Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal perfekt för dig som vill hitta nya turneringar i Europa. Att vara med på en turnering handlar trots allt inte bara om att vinna eller förlora utan också att träffa likasinnade, bli en bättre spelare samt bara njuta av multiplayer på hög nivå.

De som organiserar turneringar kan lägga till dem på sajten. På Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal kommer alla turneringar som godkänts av Nintendo att synas.

Utöver detta så kommer Nintendo att hålla i en egen europeisk turnering som går under namnet Super Smash Bros. Ultimate European Circuit och som kommer att hållas på sju olika platser i Europa. Vinnarna där kommer sen att få göra upp i en stor final. Perfekt för den som siktar på att vinna titeln Europas bästa Super Smash Bros. Ultimate-spelare. Första turneringen som hålls blir Syndicate 2019 i Utrecht, Nederländerna, 25-27 oktober. Ta reda på mer genom att besöka: Super Smash Bros. Ultimate European Circuit website.

Sen har vi ju också turneringen Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020. Mer info om det kommer inom snar framtid.