fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tävling!

Vi är tillbaka med en ny tävling där du har chansen att vinna en Nintendo Switch Lite och ett spel.

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Nintendo Switch Lite finns i tre olika standardfärger. Var med i tävlingen och berätta för oss vilken färg du gillar bäst. Det är gul, grå eller turkos du kan välja bland. Välj också vilket av följande spel du vill ha om du vinner: Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening eller Super Mario Maker 2.

Allt du behöver göra är att besöka vår sida på Facebook, gilla tävlingen och skriva en kommentar om ditt val av konsolfärg samt ett av ovan nämnda spel.

Tävlingen avslutas söndagen den 9 februari kl 23.59 och då slumpar vi fram en vinnare som får en Nintendo Switch Lite-konsol i någon av färgerna gul, grå eller turkos och ett spel.

Lycka till!

Tävlingsregler

Vänligen läs tävlingsreglerna innan du deltar i tävlingen.

  • För att delta i tävlingen behöver du gilla tävlingsinlägget på vår facebook-sida samt lämna en kommentar. Du måste också vara bosatt i Sverige och ha en svensk adress.
  • Anställda, samt deras familjemedlemmar, inom Bergsala-koncernen får inte delta i tävlingen.
  • Du behöver inte köpa någonting för att delta i tävlingen.
  • Vi på Bergsala slumpar fram en vinnare och detta beslut kan inte överklagas.
  • Vinsten består av en Nintendo Switch Lite och något av spelen Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening eller Super Mario Maker 2. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Vinnaren kontaktas via ett svar på sin kommentar och blir där ombedd att skicka sina kontaktuppgifter till info@bergsala.se.
  • Genom att delta i tävlingen godtar du att vi publicerar ditt namn på Nintendo.se samt på vår Facebook-sida och på vårt Twitter-konto.

Viktigt! Facebook introducerar hela tiden nya ändringar i nyhetsuppdateringen som kan komma att reducera antalet inlägg du ser ifrån oss. Om du är ett Nintendo-fan och inte vill missa några tävlingar och nyheter från oss, vänligen besök Facebook-sidan och klicka på "Följ" och därefter "Se först" i menyn. Tack för att du följer oss!