fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Idag släpps Animal Crossing: New Horizons

Idag släpps Animal Crossing: New Horizons

Väntan är över för idag släpps Animal Crossing: New Horizons till Nintendo Switch. Det är äntligen dags att ge sig av till en öde ö, ta över den och göra den till sitt eget underbara paradis. Helt ensam är du dock inte, för vår vän Tom Nook är med och redo att stötta dig i utvecklingen av ön.

Redan idag kommer dessutom en viktig uppdatering till spelet så ladda ned den. Framöver kommer det fler uppdateringar, som bland annat lägger till speciella events i spelet, så låt gärna din Nintendo Switch gå online lite då och då.

Upp till åtta personer kan vara på din ö samtidigt, så bjud gärna in andra både online och lokalt. För det är väldigt festligt att ha besökare på denna ön!

Om du är en Nintendo Switch Online-prenumerant kan du nu använda dig av funktionen NookLink, som är en del av Nintendo Switch Online-appen som du kanske redan laddat ned till din riktiga mobiltelefon. Med den kan du skanna in mönster via QR-kod från de tidigare spelen Animal Crossing: New Leaf och Animal Crossing: Happy Home Designer för att sen föra över dem till Animal Crossing: New Horizons. Om du är online med appen kan du också prata med andra användare som har Animal Crossing: New Horizons och Nintendo Switch Online-appen igång.

Spelar du också Animal Crossing: Pocket Camp och länkar till ditt Nintendo Account kommer du få ett specialerbjudande i Animal Crossing: Pocket Camp och en nedladdningskod som kan användas i Nook Stop i Animal Crossing: New Horizons. Pröva detta om du lirar båda de spelen.

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS