fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Skapa dina egna Super Mario-världar i Super Mario Maker 2

Skapa dina egna Super Mario-världar i Super Mario Maker 2

En ny och kostnadsfri uppdatering till Super Mario Maker 2 lägger till det nya spelläget World Maker Mode samt annat nytt innehåll på onsdag den 22 april.

I World Maker mode kan du skapa flera olika banor och sätta ihop dem så det blir en hel värld på världskartan. Du kan ha totalt åtta världar och totalt 40 banor. På så sätt skapar du ett eget Super Mario-spel som du kan dela med dig av till andra spelare som har Super Mario Maker 2.

Förutom detta lägger uppdateringen till Koopalings dvs Lemmy, Wendy, Morton, Larry, Iggy, Ludwig och Roy. Perfekta att lägga till som bossar på dina banor. Andra karaktärer som läggs till är Phanto och Mechakoopas.
Det kommer också fler power-ups och delar till banor. Bland annat SMB2 Mushroom, som förvandlar Mario och hans vänner till hur de såg ut i Super Mario Bros. 2, och Frog Suit från Super Mario Bros. 3 så att Mario kan simma med lätthet. Power Balloon från Super Mario World, Super Acorn från New Super Mario Bros. U och Boomerang Flower från Super Mario 3D World läggs också till.