fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Viktig information angående Nintendo Account

Viktig information angående Nintendo Account

Uppdatering angående de senaste händelserna där Nintendo Account-användare kan ha drabbats av obehöriga intrång.

Medan vi fortsätter att undersöka detta vill vi försäkra alla användare om att det för närvarande inte finns några bevis som pekar på intrång i Nintendos databaser, servrar eller tjänster.

Som en åtgärd i vår pågående undersökning avbryter vi möjligheten att använda ett Nintendo Network ID för att logga in på ett Nintendo Account. Alla andra alternativ för att logga in på ett Nintendo Account kvarstår.

Som en ytterligare försiktighetsåtgärd kommer vi snart att kontakta användare om att återställa lösenord för Nintendo Network ID och Nintendo Account om vi har anledning att tro att intrång skett.

Dessutom fortsätter vi också starkt att uppmuntra användare att aktivera tvåstegsverifiering för sitt Nintendo Account.

Om någon användare känner av någon form av obehörig aktivitet på sitt konto uppmuntrar vi dem att vidta stegen som beskrivs i artikeln om återställningsprocessen för sitt Nintendo Account.

Under undersökningens gång, för att avskräcka ytterligare försök med obehöriga inloggningar, kommer vi inte att avslöja mer information om de metoder som används för att få obehörig åtkomst.

Vi ber om ursäkt för besväret och den oro som kan uppstå och vi kommer att fortsätta arbeta hårt för att skydda våra användares uppgifter.