fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Handlingskraftiga följeslagare och smarta strider avslöjade för Paper Mario: The Origami King till Nintendo Switch

Handlingskraftiga följeslagare och smarta strider avslöjade för Paper Mario: The Origami King till Nintendo Switch

Lär dig mer, lager för lager när Paper Mario: The Origami King, lanseras den 17 juli till Nintendo Switch

Kung Olly har flyttat Peachs slott i sin onda plott att vika världen i Paper Mario: The Origami King som släpps exklusivt till Nintendo Switch den 17 juli. Turligt nog har Mario förmågan att använda mäktiga papperstekniker som kommer att skrynkla de planerna. Marios äventyr för att lösgöra slottet kommer att leda honom genom vidsträckta regioner fulla med överraskningar. Han kommer att besöka underjordiska avlopp, vilda forsar, en gammal ruin, en herrgård full med ninjor och en livlig oas i öknen som kommer att släcka allas törst efter spänning.

Ett gäng välkända karaktärer ger en extra dimension till expeditionen. Här finner vi en Bob-omb med minnesförlust, en Toad som är professor i historia och Kamek, Magikoopan som alltid har något lurt på gång. Mario kommer att få hjälp av vänner som Olivia, Kung Ollys godhjärtade syster, och även Bowser. Några av dessa oväntade allierade kan komma till undsättning i striderna när så behövs.

Paper Mario: The Origami King innefattar nya ringbaserade strider som kräver strategi och snabbtänkthet för att rada upp fiender för att utföra vältajmade attacker för att maximera utdelad skada. Det kommer att krävas ett skarpt sinne för att bäst avgöra när det är lämpligt att stampa på fiender med Marios stövlar, smiska dem med en hammare och när det är strategiskt riktigt att använda föremål för att hela sig eller attackera.

En publik av jublande Toads är redo att kasta in olika stridshjälpmedel, utifall att Mario skulle börja ligga risigt till. Mario kommer också att möta några av sina mest skrämmande fiender i fighterna mot Legion of Stationery, bossar med speciella teman baserade på bland annat färgpennor, tejp och gummiband. Dessa fiender kan se lite oskyldiga ut, men se upp för de kan verkligen ge Mario en utmaning!

När Mario inte befinner sig i ringen och fajtas kan han undersöka olika platser för att avslöja dolda föremål, slänga konfetti för att reparera hål i landskapet, upptäcka Toads som gömmer sig, spela minispel för att vinna belöningar och njuta av ett överflöd av hemligheter och skatter.

 

Paper Mario: The Origami King