fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sommartävling!

Vi är tillbaka med en ny tävling där du har möjligheten att vinna en turkos Nintendo Switch Lite, en väska och spelet Paper Mario - The Origami King, samt några finfina Nintendo-överraskningar.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att besöka vår sida på Facebook, gilla tävlingsinlägget och skriva en kommentar som innehåller minst en sommar-emoji. 🏖️🕶️☀️

Tävlingen avslutas måndagen den 10 augusti kl 23.59 och då slumpar vi fram en vinnare som får en turkos Nintendo Switch Lite, en fin väska, spelet Paper Mario - The Origami King, samt några finfina Nintendo-överraskningar. 

Lycka till!

Tävlingsregler

Vänligen läs tävlingsreglerna innan du deltar i tävlingen.

  • För att delta i tävlingen behöver du gilla tävlingsinlägget på vår facebook-sida samt lämna en kommentar innehållandes minst en sommar-emoji. Du måste också vara bosatt i Sverige och ha en svensk adress.
  • Bergsalaanställda, samt deras familjemedlemmar, får inte delta i tävlingen.
  • Du behöver inte köpa någonting för att delta i tävlingen.
  • Vi på Bergsala slumpar fram en vinnare och detta beslut kan inte överklagas.
  • Vinsten består av en turkos Nintendo Switch Lite, en fin väska, spelet Paper Mario - The Origami King, samt några finfina Nintendo-överraskningar. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Vinnaren kontaktas via ett svar på sin kommentar och blir där ombedd att skicka sina kontaktuppgifter till info@bergsala.se.

Till tävlingen >

Viktigt! Facebook introducerar hela tiden nya ändringar i nyhetsuppdateringen som kan komma att reducera antalet inlägg du ser ifrån oss. Om du är ett Nintendo-fan och inte vill missa några tävlingar och nyheter från oss, vänligen besök Facebook-sidan och klicka på "Följ" och därefter "Se först" i menyn. Tack för att du följer oss!