fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Halloween kommer till Animal Crossing: New Horizons i höstuppdateringen!

Halloween kommer till Animal Crossing: New Horizons i höstuppdateringen!

Hösten är här och hösten kommer förstås också till Animal Crossing: New Horizons.

I spelet kommer du att hitta ekollon och kottar som du kan använda för att bygga nya DIY-prylar. Det kommer också att hända spännande saker inför Halloween som bland annat inkluderar pumpor, kostymer och andra festligheter. Uppdateringen kan laddas ned den 30 september.

Innehållet i uppdateringen

  • Odla pumpor – Köp pumpafrön av Leif året runt eller från Nook’s Cranny i oktober. När pumporna växt till sig kan du börja skörda och använda dem i speciella gör-det-själv-projekt (dvs det som i spelet går under benämningen DIY.)
  • Förberedelser inför Halloween – Pumpor är bara början på festligheterna inför Halloween. Med den stora dagen precis runt hörnet kan alla spelare börja fylla på godisförrådet tidigt. Det är möjligt att köpa kostymer och klä sig som en magiker eller en mumie. Besök Able Sisters butik i oktober. Kroppsfärg och färgade ögonlinser finns att få tag på om du har Nook Miles. Dina grannar på ön kommer också att dela ut DIY-recept.
  • Fira Halloween Night – När det blir kväll under Halloween den 31 oktober, efter kl 17.00, kommer dina grannar att samlas på plazan för att fira. Du kommer också få besök av en mystisk gäst, Jack, Tsar av Halloween. Om du ger honom godis kan du få Halloween-relaterade belöningar. Du kan också lära dig nya ”Reactions” som har med rädsla att göra.
  • Dreaming Favorite List – Möjligheten att ta en tupplur och besöka andras öar via drömmar introducerades i somras. Med nya uppdateringen kommer du ha möjligheten att göra en lista med de öar som är dina favoiter. Det gör det lättare för dig att besöka dem när du vill.
  • NookLink Update – NookLink Service i Nintendo Switch Online-appen på mobilen/surfplattan får sig också en uppdatering tidigt i oktober. Då kommer du att kunna använda din mobil/surfplatta för att använda ”reactions” i spelet.

Nästa uppdateringen för Animal Crossing: New Horizons kommer senare i november.

ACNH AutumnUpdate 02 ShopCandy UK
ACNH AutumnUpdate 08 MirrorChangeLook UK
ACNH AutumnUpdate 10 Jack UK
ACNH AutumnUpdate 12 TrickOrTreat UK
ACNH AutumnUpdate 07 MirrorChangeLook UK
ACNH Autumn Textless 03
ACNH Autumn Textless 05
ACNH Autumn Textless 04