fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Super Smash Bros. Throwback Throwdown på fredag!!!

Super Smash Bros. Throwback Throwdown på fredag!!!

Under två väldigt intensiva timmar, 18.00 till 20.00, på fredag den 23 oktober kommer Super Smash Bros. Ultimate-spelare i Europa att göra upp i turneringen Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown.

Temat för denna onlinetävling är en tillbakablick i historien så endast banor och föremål från det ursprungliga Super Smash Bros. (Nintendo 64) kommer att användas. Det kommer att krävas uthållighet, mod och erfarenhet för att gå segrande ur detta.

Super Smash Bros.Ultimate till Nintendo Switch har tillgång till alla fighters från Super Smash Bros.-seriens historia. 69 fighters ingår i spelet plus att fler finns att köpa till. Alla fighters går att använda i Throwback Throwdown, så du kan välja din favorit och ta dig an utmaningen.

Kämpa om att få den högsta turneringspoängen i din region och möjligheten att vinna ett pris på 10 000 My Nintendo Gold Points, värt 1000 kr som du kan använda på Nintendo eShop. Spelare som inte riktigt tar sig till topplistan för sin region, men som ändå placerar sig bland de 100 bästa i hela Europa, kan vinna 1000 My Nintendo Gold Points. Det finns med andra ord fler än en anledning att ta sig an denna utmaningen och bara två timmar att tävla om äran och priserna!

Mer info och tävlingsregler finns på Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal.

Spana också in