fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Viva Festivale! En ny uppdatering är på gång till Animal Crossing: New Horizons!

Viva Festivale! En ny uppdatering är på gång till Animal Crossing: New Horizons!

En ny uppdatering är på gång till Animal Crossing: New Horizons på Nintendo Switch. Den 28 januari kan alla som har spelet ladda ned denna uppdatering där du bland annat får uppleva en väldigt färgstark festival, prylar formade som hjärtan, nya Reactions och föremål.

Saker som kommer i uppdateringen

  • Festivale Event – Ingenting slår det kalla vädret mer än en mäktig festival fylld med dans och flyktiga fjädrar. Den 15 februari kommer dansaren Pavé till öns Plaza med konfetti och rejält med karnevalsanda. Endast denna dag kan du fånga färgglada fjädrar med din håv och ta dem till Pavé för att få ett passionerat dansnummer i gengäld. Regnbågsfjädrar verkar vara särskilt sällsynta, så det är bäst att fånga dem direkt och ge dem till Pavé. Du kan bjuda in dina vänner till din ö eller besöka dem för att delta i festligheterna tillsammans.
  • Nya ansiktsuttryck – Du kan köpa Viva Festivale Reaction Set hos Nook's Cranny under en begränsad tid och då får du nya Reactions som Feelin 'It, Let's Go, Viva och Confetti.
  • Nya kläder – Från och med den 1 februari kommer Festivale-kläder att finnas tillgängliga hos Able Sisters under en begränsad tid. Perfekt för alla som vill hitta stilen!
  • Ny säsonger, nya prylar – Nya säsongsprylar kommer att finnas tillgängliga hos Nook Shopping. Fira den sentimentala säsongen med chokladhjärtan och hjärtformade buketter, som kommer att finnas att köpa från och med den 1 februari och fram till den 14 februari. Det kommer också att finnas andra föremål relaterade till Lunar New Year och Big Game Celebration under vissa perioder under januari och februari.

Dessutom planeras en ny uppdatering för Animal Crossing: New Horizons i mars, så se fram emot mer information längre fram.