fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny Nintendo Switch kommer den 8 oktober

Ny Nintendo Switch kommer den 8 oktober

Nintendo Switch-familjen får en ny medlem. Nintendo Switch – OLED Model lanseras den 8 oktober och ger spelarna ytterligare ett alternativ att ta del av det stora biblioteket med spel till Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch – OLED Model har nästan samma yttre storlek som Nintendo Switch-konsolen, men har en större 7-tums OLED-skärm med levande färger och hög kontrast. Nintendo Switch – OLED Model har också ett brett justerbart stativ för bordsläge, en ny docka med en fast LAN-port för stabilt onlinespel, 64 GB internt lagringsutrymme och inbyggda högtalare med förbättrat ljud för spel i handhållet och bordsläge.

Precis som både Nintendo Switch och Nintendo Switch Lite kan Nintendo Switch – OLED Model tas med på språng för att dra nytta av dess mångsidighet när som helst. En Nintendo Switch bärväska och skärmskyddssats för Nintendo Switch – OLED Model kommer att finnas tillgänglig vid lansering.

Nintendo Switch – OLED Model lanseras den 8 oktober, samma dag som Metroid Dread, som är en direkt uppföljare till Metroid Fusion och den senaste posten i 2D Metroid-sagan som startade med den ursprungliga Metroid på NES. Med den pulserande OLED-skärmen, som inleder det senaste äventyret av den intergalaktiska prisjägaren Samus Aran i Metroid Dread, kommer det att kännas ännu mer uppslukande.

Nintendo Switch – OLED Model låter användare uppleva förbättringar i alla tre spellägen:

  • TV-läge: Placera Nintendo Switch – OLED Model i dockan för att spela Nintendo Switch-spel på TV:n. Genom att använda den inbyggda LAN-porten kan användarna välja kabelansluten uppkoppling utöver WiFi.
  • Bordsläge: Vänd stativet på konsolens baksida och använd konsolens skärm för att spela flerspelarspel med de två inkluderade Joy-Con-kontrollerna direkt ur lådan. Med det breda justerbara stativet står konsolen stadigt. Stativet är  justerbart för bästa möjliga betraktningsvinkel.
  • Handhållet läge: Användare kan ta med konsolen vart de än går i handhållet läge och spela i lokalt eller online flerspelarläge med vänner. Den 7-tums OLED-skärmen ger levande färger och hög kontrast.

Konsolen lanseras i två olika färgalternativ:

 

Alla tidigare släppta Joy-Con-kontroller för Nintendo Switch är kompatibla med den här nya modellen. Dessutom är Nintendo Switch – OLED Model kompatibel med hela biblioteket med Nintendo Switch-spel.*

Det går att överföra sina digitala spel och spara data från en annan Nintendo Switch till den här nya modellen.

*Nintendo Switch – OLED Model är kompatibel med hela biblioteket med Nintendo Switch-spel. Det kan dock finnas skillnader i spelupplevelse med några av Toy-Con-tillbehören i Nintendo Labo-serien, på grund av skillnader i konsol och skärmstorlek mellan Nintendo Switch – OLED Model och Nintendo Switch. Det kan också finnas spel där spelupplevelsen kan skilja sig åt på grund av konsolens nya funktioner, till exempel den större skärmstorleken.