fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny Metroid Dread-trailer visar upp nya mystiska och kraftfulla fiender!

Ny Metroid Dread-trailer visar upp nya mystiska och kraftfulla fiender!

En ny trailer för Metroid Dread finns ute nu! I denna trailer får du en glimt av några av de mystiska faror som lurar i skuggorna på planeten ZDR. Du får också se några av de förmågor och vapen som Samus har till sitt förfogande för att bekämpa dem.

 

I denna trailern blir Samus attackerad av en mystisk varelse strax efter att hon landat på planeten ZDR. Den mystiska figuren verkar vara en Chozo och det är en mycket intelligent och tekniskt avancerad art som trodde att deras syfte var att skapa fred i hela galaxen. Så småningom nådde civilisationen dessvärre en brytpunkt och levande Chozo syns numera väldigt sällan. Vem är då denna Chozo-krigare och varför attackerar den Samus med sån kraft? Spelare kommer att upptäcka sanningen genom att spela Metroid Dread när spelet lanseras till Nintendo Switch den 8 oktober.

Förutom Chozo innehåller trailern andra högintressanta scener inklusive ett gigantiskt monster som verkar vara Kraid, en fiende som Samus har kämpat mot i tidigare spel. Trailern introducerar också flera nya och återkommande förmågor och vapen som Samus har till sitt förfogande. Dessa inkluderar Flash Shift, som tillåter Samus att resa ett specifikt avstånd på bara ett ögonblick, Grapple Beam, en repliknande stråle som låter Samus svinga sig över där det behövs eller manipulera olika delar av sin miljö, och Storm Missile, som låter Samus sikta in sig på och avfyra en strid ström av små missiler. En mer komplett lista över dessa förmågor, tillsammans med mer information om hur de fungerar, finns på engelska här.

"Metroid Dread Report" -serien är för övrigt det perfekta stället att hålla sig uppdaterad om all den senaste Metroid Dread-informationen, tillsammans med glimtar bakom kulisserna från spelets utvecklingteam. Här är en lista över de tidigare artiklarna i serien: