nintendo logo

  • Nyheter
  • Poochy & Yoshi’s Woolly World släpps den 3 februari!

Poochy & Yoshi’s Woolly World släpps den 3 februari!

Följ med till en färgglad, vacker värld som är gjord helt av garn när Poochy & Yoshi’s Woolly World släpps till Nintendo 3DS den tredje februari 2017.

Kanske har du redan spelat Yoshi’s Woolly World som finns till Wii U? Alla de banorna som fanns i det spelet finns också i detta äventyret. Utöver alla de banorna finns också helt nya banor där du spelar som den söta hunden Poochy. Hitta andra Yoshi som fångats av den elake Kamek och hitta prylar och dolda föremål på din väg genom de olika banorna. Poochy har dessutom små söta hundvalpar som hjälper till att hitta trevliga och dolda saker i spelet.

Använd Yarn Poochy amiibo för att låsa upp Poochy Dash-banor och upptäck Time Attack-uppdragen och ursöta Poochy-mönster som du bara kan få genom att låsa upp uppdragen.

En nyhet för Poochy & Yoshi’s Woolly World är möjligheten att även använda amiibo-figurer från Animal Crossing, Splatoon med mera. Gör du det kan du låsa upp en Yoshi som liknar figurerna från de spelen. Scanna till exempel in en Tom Nook amiibo eller en Callie amiibo så får du se vad som händer!

Detta spelet innehåller också 30 mysiga, tecknade kortfilmer som berättar mer om Yoshis och Poochys dagliga liv. Du låser upp en ny sån film per dag. Dessa filmerna har skapats av japanska studion Dwarf. I slutet av varje film får du dessutom en fråga, så håll ögonen öppna!

Vidare till spelsidan!