nintendo logo

  • Nyheter
  • Mario Sports Superstars till Nintendo 3DS släpps den 10 mars!

Mario Sports Superstars till Nintendo 3DS släpps den 10 mars!

Haka på Mario och hans vänner den 10 mars när sportspelet Mario Sports Superstars släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen.

Se fram emot att spela fotboll, tennis, golf, baseball och hästkapplöpning. Spela själv eller utmana vänner lokalt eller online. Den 10 mars släpps också 90 olika Mario Sports Superstar amiibo-kort. Dessa kort säljs i paket om fem kort. Dessa amiibo-kort kan användas för att förbättra spelkaraktärernas förmågor i spelet. De som lyckas få tag på ”first print-run version” av spelet får dessutom ett slumpmässigt utvalt amiibo-kort som ligger med i spelkartongen.

I fotbollsspelet är lagets taktik viktig, men också individuella insatser. Tennisen och golfen kommer ha ett välbekant och klassiskt upplägg om du spelat något av tidigare spel från spelserierna Mario Golf och Mario Tennis. I baseball läggs vikten på att slå och kasta. En perfekt sport för till exempel Bowser som kan slå bollen långt utanför arenan. I hästkapplöpningen gäller det att sätta sig på hästen och ta sig över alla hinder och komma först i mål. Glöm inte att samla morötter på vägen mot mål för att öka på hästens uthållighet. Samla också på stjärnor så du kan använda den speciella Star Dash-tekniken. När du inte tävlar kan du besöka dina favorithästar i spelläget Stable Mode. Tar du väl hand om din häst kommer du skapa ett nära band med den som ger dig fördelar i tävlingarna.

Mario Sports Superstars är perfekt att spela tillsammans med vänner och familj. Alla sporterna kan avnjutas både lokalt och online. Det finns också turneringar i spelet som passar för alla. Utmana spelare över hela världen!

Totalt finns det 18 spelkaraktärer att välja mellan i Mario Sports Superstar. 16 av dem är tillgängliga redan från början medan ytterligare två kan låsas upp. Vissa av karaktärerna är starka eller har bättre precision. Välj dina favoriter med omsorg. Med hjälp av amiibo-korten kan du dessutom förbättra dina favoritkaraktärer ännu mer genom att låsa upp kraftfulla ”Star versions” av dem.

Använder du tre amiibo-kort eller fler kan du delta i spelläget ”The Road to Superstar”. Bemästrar du det spelläget får du Superstar-status på dina karaktärer vilket gör dem ännu kraftfullare.