fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia släpps den 19 maj

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia släpps den 19 maj

Den 19 maj släpps Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Då släpps också en Limited Edition som innehåller en artbook, metallpins, en CD med "Sounds of Echoes soundtrack" samt amiibo-figurerna Alm och Celia.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia är ett strategiskt actionäventyr som är en förfinad, modernare version av spelet Fire Emblem Gaiden som bara släppts i Japan tidigare.

I det här spelet tar du kontrollen över två olika arméer, ledda av Alm respektive Celia, båda med målet att ena det krigshärjade landet Valentia. Precis som tidigare Fire Emblem-spel är taktik och valet av rätt krigare inför strider viktigt.

Spelet har ett Classic Mode där dina krigare kan bli så skadade att de tas bort permanent från fortsatta strider. Vill du inte ha det spelläget kan du välja Casual Mode där fallna krigare kan återvända efter ett slag.

Följ den spännande handlingen där Alm och Celica spelar huvudrollerna. Rekrytera nya hjältar och besegra fiender för att få veta mer om Alm och Celica. Spelet har röstskådespelare med vackert animerade filmsekvenser och det är något som förstärker spelets handling rejält.

Utforska spelets platser i 3D. Det finns många hemligheter att upptäcka. I slutet av vissa banor hittar du Milas staty, som kan användas för att uppgradera eller ändra karaktärernas klasser.
amiibo-figurerna Alm och Celica kan användas för att låsa upp varsin exklusiv bana i spelet. Du kan också använda dem i strid för att åkalla en Illusory Hero som är en allierad som spelet styr. Köp dessa amiibo separat eller via Limited Edition där de ingår.

Utöver det kan du använda amiibo-figurer som Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina och den kommande Corrin amiibo. De kan också åkalla en Illusory Hero. Övriga amiibo som finns kan användas för att åkalla ett monster som kan hjälpa spelare på slagfälten.