fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Bli en berömd stylist i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Bli en berömd stylist i Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Detta är spelet för alla som har koll på mode eller ambitionen att få koll. Den 24 november släpps Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen. 

Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star är det fjärde spelet i Style Boutique-serien. Över 2,4 miljoner Style Boutique-spel har sålts i Europa så här långt. I detta spelet tar du dig an rollen som chef för en klädbutik i en stad där mode är i fokus och där du har gott om potentiella kunder. Varje kund har sin egen speciella smak, så det gäller att du lyssnar av deras önskemål innan du kommer med förslag om den perfekta klädseln. Det finns över 20 000 olika föremål att smycka och klä dina kunder med, så du har verkligen möjligheten att vara kreativ här.

I takt med att du gör succé så kommer talangbyrån Nin10 Productions att kontakta dig då de letar efter en stylist till sina blivande popstjärnor. Detta öppnar dörren till musikvärlden för dig och chansen att bli en berömd stylist. Börja med att ta dig an tre unga systrar som är på väg att slå igenom. Styla dem och hjälp dem att hitta sina identiteter. Systrarna kommer att uppträda i kläderna du ger dem, så gör ditt bästa! När du lyckats med systrarna kommer fler coola artister med olika musikinriktningar att vilja ha din hjälp.

Har du amiibo-figurer hemma? Missa då inte att använda dem i detta spelet. Alla amiibo som släppts är kompatibla och låser upp olika saker i spelet.

Här är några av de spännande nyheter som dyker upp i detta spelet

  • Killkläderna är tillbaka! Mode är för alla och alla behöver en stylist. Ta dig an handlingar i spelet som är inriktade på killkläder.
  • I spelet finns en app kallad The Design Centre som låter dig designa dina egna kläder och dela med dig av dem online. En annan app i spelet är Shopdo som låter dig ladda upp din butik så andra kan spana in hur du stylat den. Du kan till och med sälja kläder till dina vänner.
  • Nya tillbehör finns, som till exempel hörlurar, bangle-smycken och armbandsklockor.
  • Mode handlar inte bara om kläder. Du kan också träna dina färdigheter i hårklippning och sminkning. En nyhet är att du nu också kan styla naglar.
  • Nu finns en funktion i spelet som heter The You Diva feature. Du kan nu styla karaktärer inför deras musikuppträdanden. Det finns över 200 kvinnliga karaktärer som du kan träffa under spelets gång och du väljer vilka som ska få stå på scen och bli en stjärna!

Den 19 oktober kommer det en demo för spelet som alla Nintendo 3DS-användare kommer att kunna ladda ned från Nintendo eShop. Perfekt om du vill spela spelet lite innan du bestämmer dig för köp.

För alla som använder sig av sociala medier, missa inte att följa taggen #StyleBoutique för genom den kan du upptäcka spännande saker om Style Boutique-spelen.