fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Två stora uppdateringar av Splatoon 2

Två stora uppdateringar av Splatoon 2

Den färgglada shooter håller sig fräsch med en kostnadsfri uppdatering den 23 november och en i mitten av december.

För att leva upp till löftet om att fortsätta leverera nytt innehåll efter att spelet släppts så kommer det att släppas två stycken gratis-uppdateringar till den färgglada shootern Splatoon 2. Denna uppdatering lägger till mycket nytt material till Nintendo Switch-spelet. Den första av dessa gratis-uppdateringar släpps den 24 november och lägger till nya battle-banor, en ny bana i Salmon Run, ny utrustning och nya frisyrer för dina inklings samt många andra funktioner. Den andra gratis-uppdateringen kommer att släppas i mitten av december och introducerar det nya frenetiska ranked battle-spelläget Clam Blitz där du ska plocka upp musslor runt om på banan och kasta dessa i motståndarlagets korg.

De två nya gratis-uppdateringarna innehåller följande:

24 november-uppdateringen:

 • Fyra nya battle-banor. Det kommer att komma fyra nya battle-banor till Splatoon 2. Alla banor kommer dock inte komma direkt efter att du laddat ner uppdateringen. Banorna kommer att släppas en och en de kommande veckorna. Den första banan, MakoMart släpps den 25 november följt av Shellendorf Institute, Walleye Warehouse och Arowana Mall som släpps lite senare. De två första banorna är helt nya medan Walleye Warehouse och Arowana Mall är två återvändande favoritbanor från det första spelet.
  11232017 S2 update 1
 • Ny Salmon Run-bana: Det populära multiplayer-spelläget Salmon Run kommer få en ny bana. Efter att uppdateringen laddats ner kommer Salmonid Smokeyard att finnas med bland de roterande banorna. Denna bana är uppdelad i två olika plattformar som delas upp av ett stort gap. Här finns också fläktar som gör det möjligt att ta sig mellan de olika plattformarna.

  11232017 S2 update 3

 • Ny utrustning: Cirka 140 nya föremål kommer att läggas till i Splatoon 2. Det rör sig bland annat om nya skor, huvudbonader och kläder.

  11232017 s2 update 4

 • Ny musik: Två nya band har på sistone blivit väldigt populära i Inkopolis. Punk-bandet Bottom Feeders det klassiskt tränade Avant Garde-bandet Ink Theory spelar nya låtar till det redan så musikfyllda spelet.
 • Nya frisyrer: När du stylar din Inkling kommer fyra nya frisyrer att kunna göras.

  11232017 s2 update 6

 • Högre level-tak: Det tidigare level-taket har varit level 50 men i och med denna nya uppdatering kommer level-taket att höjas till 99.
 • Ny amiibo-funktionalitet: Använd en kompatibel amiibo när uppdateringen kommit så kan du ta och dela bilder från Battle Stages, utöver de bilder du kan ta ifrån Inkopolis Square. Du kan också använda roliga filter på dina bilder.
 • Byt utrustning enklare: Du kommer att kunna kunna byta din utrustning mellan striderna i Regular Battle, Ranked Battle och Splatfest Battle (Solo) utan att behöva gå ut ifrån lobbyn. I fallet med Regular Battle betyder detta att du kommer kunna byta utrustning, men samtidigt ändå kunna spela vidare med samma spelare.

Uppdateringen i mitten av december:

11232017 S2 update 7

 • Clam Blitz: I Clam Blitz får du och andra tävlingstörstande Inklings samla på musslor. Efter att du plockat upp en mussla kommer den att följa efter dig. Målet är att samla alla musslor i en korg nära motståndarnas bas. Först till 100 poäng vinner! Det är dock inte lätt för korgen skyddas av en barriär som måste förstöras först. Efter att du samlat ihop tio musslor får du en så kallad Power Clam. Dessa extra kraftfulla musslor kan användas för att lättare förstöra barriären. Så här måste du tänka strategiskt hur du vill använda dina musslor. Glöm inte heller att försöka stjäla dina motståndares musslor!